Кіберзлочинці постійно відкривають нові методи для атак на користувачів, і кібератаки стають дедалі складнішими. Тому Acronis постійно вдосконалює свої рішення, щоб MSP могли легко розширювати свої послуги та безперешкодно керувати Acronis Cyber Protect Cloud. Новий Acronis Cyber Protect Cloud включає такі вдосконалення:

Пакет Advanced Email Security для Acronis Cyber Protect Cloud:

  • Виявлення, запобігання та зниження наслідків атак захоплення облікового запису (ATO) для Microsoft 365 з метою захисту користувачів від компрометації облікових записів електронної пошти. Ця функція постійно відстежує облікові записи електронної пошти на предмет відхилень, які свідчать про компрометацію, запобігає фішингу облікових записів користувачів та забезпечує швидке усунення наслідків та локалізацію облікового запису групою реагування на інциденти у разі ATO.
  • Журнал аудиту з розширеними можливостями контролю відповідності та моніторингу. Тепер можна проводити аудит будь-якого інциденту та отримувати повну видимість усіх дій, що виконуються адміністраторами та групою реагування на інциденти.
  • Локалізований інтерфейс користувача зручною для вас мовою – англійською або нещодавно доданою іспанською, німецькою, французькою, італійською та португальською.
  • Оперативна підтримка у чаті. Спілкуйтесь у чаті з групою реагування на інциденти безпосередньо з консолі керування Advanced Email Security та отримуйте швидкі відповіді.
  • Швидке та легке завантаження звітів у форматі PDF, щоб ділитися ними з клієнтами.

Джерело: Acronis

З питань придбання продуктів Acronis звертайтесь до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.