Компанія Safetica — учасник технологічного альянсу ESET — повідомляє про оновлення портфоліо рішень для запобігання витокам даних та управління внутрішніми ризиками. Зокрема тепер користувачам будуть доступні нові рішення у локальній версії – Safetica Essentials та Safetica Pro, а також у хмарній версії – Safetica Essentials Сloud та Safetica Pro Сloud. Продукти допомагають організаціям ідентифікувати, класифікувати та захищати конфіденційну інформацію, одночасно виявляючи внутрішні загрози.

Рішення мають уніфіковану класифікацію даних, що робить одну з найскладніших задач максимально простою, а також оновлений  вебінтерфейс  для максимально зручного управління та розслідування інцидентів.

Зокрема Safetica Essentials (раніше Safetica ONE Discovery + UEBA) забезпечує базовий захист конфіденційної інформації за допомогою огляду активності користувачів в електронній пошті, програмах, вебсайтах і зовнішніх пристроях, аудит їх поведінки і ризиків, а також виявлення інцидентів безпеки.

Тоді як Safetica Pro (раніше рішення – Safetica ONE Protection + UEBA та Safetica ONE Enterprise + UEBA) на додаток до цих базових функцій пропонує розширену перевірку вмісту за допомогою технології оптичного розпізнавання символів (OCR), вирішення інцидентів безпеки, гнучкі політики захисту електронної пошти та зовнішніх пристроїв, контроль програм та вебсайтів, а також захист Microsoft 365.

Однак за запитом для здійснення поновлення та для державних установ буде доступне рішення Safetica Enterprise, якість якого підтверджено сертифікатом ДССЗЗІ.

Також звертаємо увагу на те, що базова ліцензія на 20 ПК з можливістю нарощування вже буде недоступною. Відтепер доступна для замовлення мінімальна ліцензія від 20 ПК і більше.

Крім цього, перевагою рішень Safetica є наявність інтерфейсу українською мовою, що забезпечує користувачам ще більш зручне використання DLP-функціоналу.

Джерело: ESET

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.