Дата проведення щорічної конференції Microsoft Build та програми сесій стали відомими. Захід пройде з 21 по 23 травня 2024 року. Протягом цього триденного періоду заплановано багато сесій, переважно в онлайн-форматі. Однією з ключових сесій буде представлення нового покоління Windows для ARM.

Microsoft представляє цю подію як можливість відчути “новий захоплюючий досвід роботи з Windows на базі ARM вже цього року”. Очікується, що компанія розповість про довгоочікувані функції штучного інтелекту в Windows 11, які працюватимуть нативно.

Влітку вийде нове покоління комп’ютерів, оснащених NPU – нейронним процесором, що забезпечує обчислювальну потужність для вирішення задач штучного інтелекту у програмному забезпеченні та операційних системах.

Крім заходу, присвяченого Windows для ARM, заплановані інші події, де обговорюватимуться переваги штучного інтелекту. Зокрема, буде обговорено створення програм та плагінів для Copilot.

Джерело: Windows Latest

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.