Deloitte та TeamViewer об’єднали зусилля для цифровізації ручних робочих процесів у найважливіших галузях ланцюжка поставок та логістики. Це партнерство спрямоване на те, щоб зробити концептуальну комплектацію провідним стандартом для складних операцій складської комплектації, вирішуючи проблеми, характерні для логістичного сектора, такі як тиск, що постійно зростає, на глобальні ланцюжки поставок і висока плинність кадрів.

Першим кроком співпраці Deloitte і Teamviewer прагнуть запропонувати і впровадити потужне поєднання рішення TeamViewer для вибору концепції з провідним рішенням SAP Extended Warehouse Management (EWM) за допомогою досвідчених консультантів Deloitte з логістики. Рішення, призначене для рядових співробітників та операторів складів, забезпечує такі переваги, як швидший збір замовлень без допомоги рук, зменшення кількості помилок, покращення ергономіки робочого місця та швидша адаптація складів отримають можливість відстежувати процеси у реальному часі, контролювати операції та налаштовувати робочі процеси під свої потреби. Завдяки досвіду Deloitte у консультуванні компанії зможуть легко впровадити це рішення на своїх складах.

Джерело: TeamViewer

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.