Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала найвищу оцінку в тестуванні антивірусного програмного забезпечення для Android, яке проводила організація AV-TEST. Після запуску ESET Mobile Security 6.0 з новою функцією Захист онлайн-платежів, рішення знову отримало найкращі бали.

Варто зазначити, що провідна незалежна тестувальна організація AV-TEST використовує одну з найбільших колекцій цифрових зразків шкідливих програм у світі, щоб створити реальне середовище для якісного тестування рішень.

Крім програмного забезпечення ESET, в тестуванні оцінювали 14 антивірусів для Android інших виробників. Під час тестування використовувались налаштування за замовчуванням та найновіші версії всіх продуктів. Випробування було зосереджено на ефективності виявлення шкідливих програм та зручності використання, а також продуктивності та кількості помилкових спрацьовувань. Продукт ESET Mobile Security показав найвищий результат під час перевірки захисту від найновіших шкідливих атак на пристрої Android у режимі реального часу – 99,8% та 100% виявлення поширених шкідливих програм для Android, зафіксованих за останні 4 тижні. Також було відзначено те, що додаток не впливає на час автономної роботи та не сповільнює роботу пристрою.

Нова версія антивіруса для Android - ESET Mobile Security 6.0.

У версії 6.0 рішення ESET Mobile Security було додано новий рівень безпеки. Функція Захист онлайн-платежів захищає користувачів під час використання фінансових додатків, наприклад, для здійснення банківських операцій або покупок онлайн. Ця функція автоматично класифікує всі встановлені програми з магазину Google Play, які потрапляють у категорію «Фінанси», та сканує їх на наявність потенційних загроз. Користувач також може додавати до списку інші програми, які можуть не входити до категорії «Фінанси».

 «Ми надзвичайно пишаємося тим, що AV-TEST постійно високо відзначає наші продукти для захисту мобільних пристроїв. В цих оцінках відображається наша відданість створенню найкращих рішень в галузі ІТ-безпеки, оскільки для нас надзвичайно важливо, щоб особисті та корпоративні дані користувачів були надійно захищені, — розповідає Браніслав Орлик, менеджер з продуктів ESET. — Ми раді, що знову досягли найвищих результатів та намагаємось постійно вдосконалювати та оновлювати свої продукти».

Джерело ESET 

Якщо Ви хочете купити рішення ESET, звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua