FineReader 14 — це універсальна програма для оптичного розпізнавання тексту, що дозволяє підвищити продуктивність бізнесу при роботі з документами. Вона надає потужні і в той же час прості у використанні інструменти для отримання доступу до інформації, що міститься в паперових документах і PDF-файлах.

  • Єдине рішення для редагування, перегляду, захисту, порівняння і перетворення PDF-документів та сканів
  • Зазначена нагородами технологія від визнаного лідера в OCR
  • Кращий вибір для роботи зі сканованими PDF-документами

FineReader спрощує роботу з паперовими документами та PDF-файлами завдяки поєднанню високоякісних технологій OCR та перетворення документів з основними функціями для роботи з PDF-файлами.

Перетворення PDF і відсканованих документів

Передова OCR-технологія для точної конвертації паперових документів, сканів і PDF в редаговані формати Word, Excel, PDF з можливістю пошуку та інш.

Докладніше

Редагування і коментування PDF

Редагуйте будь-які PDF, включаючи відскановані, створюйте PDF з декількох файлів, коментуйте, виконуйте пошук, захищайте і накладайте цифрові підписи, заповнюйте форми та багато іншого.

Докладніше

Порівняння документів

Швидко виявляйте зміни в тексті між різними версіями документа, незалежно від його формату: PDF, скан, документ Microsoft® Office або презентація.

Докладніше

Автоматизована конвертація

Спростіть конвертацію документів за допомогою інструменту Hot Folder, який дозволяє виконувати обробку документів за розкладом та автоматично конвертувати документи, що надходять у відстежувані їм папки.

Докладніше