Acronis постійно розвивається і розширює свої рішення та послуги з кібербезпеки, щоб допомогти сучасним організаціям комплексно захищати свої дані, додатки і системи. У зв’язку з цим, компанія Acronis оголошує про придбання глобального постачальника рішень для керування хмарами та безпекою Microsoft Hyper-V і Azure – компанії 5nine.

Це перше велике придбання Acronis, після інвестицій Goldman Sachs у вересні у 147 мільйонів доларів і отримання статусу «єдинорога». Ці кошти дозволяють прискорити зростання компанії як всередині організації, так і за рахунок стратегічних придбань.

Придбання 5nine – це перший крок для Acronis і нові захоплюючі можливості для партнерів і клієнтів компанії, які покладаються на послуги і рішення Acronis.

Якими здатностями володіє 5nine

5nine має перевірену історію надання комплексних хмарних рішень для Hyper-V, а також першого та єдиного безагентного багаторівневого рішення безпеки для Hyper-V і Azure. У результаті цього придбання представлені рішення тепер будуть доступні партнерам і клієнтам Acronis.

Генеральний директор 5nine Карен Армор пояснила переваги злиття:

«Об’єднавшись із Acronis, ми зможемо прискорити інновації продуктів, розширити наш канал дистрибуції і використовувати існуючі технології для задоволення потреб клієнтів. Володіючи знаннями, отриманими за майже десятирічний досвід керування і захисту віртуальних машин Microsoft від імені наших клієнтів, ми впевнені, що це придбання сприятиме впровадженню хмарних технологій і забезпечить безпечне і надійне розгортання інфраструктури хмар по всьому світу».

Для постачальників керованих послуг (MSP), які вже додали рішення Acronis Cyber ​​Protection у свій портфель, це придбання надасть нові цінні можливості і зручність, які зроблять їхню роботу з керування захисту даних, додатків і систем своїх клієнтів простішою, ефективнішою і безпечнішою, ніж раніше.

Яку користь це принесе MSP

Завдяки технології 5nine, інтегрованій в Acronis Cyber ​​Platform, MSP та IТ-организації можуть розраховувати на спрощення міграції робочих навантажень із фізичної на віртуальну інфраструктуру на Acronis Cyber Infrastructure, Microsoft Azure або на те і те.

Також на порталі Acronis Cyber ​​Cloud Solutions з’являться різні нові послуги. Ці сервіси дозволять MSP спростити організацію роботи хмарових сервісів своїх клієнтів, створити новий бізнес і керувати потребами клієнтів, забезпечуючи при цьому безпеку, доступність, конфіденційність, автентичність і захист (SAPAS) своїх даних, додатків і систем.

Як зазначив засновник і головний виконавчий директор Acronis Сергій Білоусов, це придбання пропонує партнерам і замовникам єдину уніфіковану можливість переходу на гібридну хмарову платформу Microsoft.

«Завдяки нашому комбінованому рішенню організації зможуть перенести всі або окремі робочі навантаження у хмару, а потім керувати як локальними, так і хмаровими віртуальними машинами за допомогою єдиного інтерфейсу. Ми плануємо об’єднати функційність цих двох рішень за рахунок розширення простої у використанні єдиної панелі Acronis, що дозволить IТ-адміністраторам здійснювати моніторинг, керування і забезпечення кіберзахисту для всіх робочих навантажень незалежно від їхнього розташування».

#CyberFit майбутнє 5nine

Придбання 5nine компанією Acronis є частиною більш широких дій із надання рішень для кібербезпеки, які перетворять галузь – забезпечення того, щоб IТ-фахівці, постачальники послуг, підприємства і компанії всіх розмірів були #CyberFit та належним чином оснащені засобами захисту, які їм необхідні для протидії сучасним загрозам до своїх критично важливих для бізнесу даних.

Із цією метою команда Acronis взяла на себе зобов’язання щодо подальших інвестицій та розробок для зазначеної нагородами платформи 5nine Cloud Management, Cloud Migration і Security Platform. Ці заплановані розробки, поряд із тісною інтеграцією з кіберплатформою Acronis, обіцяють безліч захоплюючих нових функцій і можливостей для MSP, підприємств і безлічі інших організацій, які мають зростання  труднощів, проблем безпеки і вартості сучасних ІТ.

Рішення від Acronis забезпечують повну безпеку, доступність, конфіденційність та аутентифікацію за допомогою інноваційних програмних продуктів для резервного копіювання, забезпечення схоронності інформації, аварійного відновлення, синхронізації корпоративних файлів і спільного використання файлів. Програмні рішення від Acronis працюють у різних середовищах як локально, так і в хмарі.

Джерело Acronis.

Зі питань придбання рішень Acronis звертайтесь до наших спеціалістів +380 (44) 383 44 10 або sales@softico.ua.