Компанія SOFTICO з гордістю повідомляє про отримання подяки від Нотаріальної палати України (НПУ) за плідну співпрацю у забезпеченні кібербезпеки нотаріальної діяльності протягом 2023-2024 років. НПУ високо оцінила внесок нашої компанії та рішень Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise у підвищенні рівня захисту інформації для понад 500 нотаріусів по всій країні.

У своєму листі НПУ висловила задоволеність рішенням Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise, яке зарекомендувало себе як надійний та ефективний інструмент, що відповідає найвищим стандартам кібербезпеки. Це рішення допомагає захистити кінцеві точки, які використовуються нотаріусами України.

НПУ зазначила, що нотаріуси, як правило, з обережністю ставляться до впровадження нових технологій. А завдяки зусиллям SOFTICO, вдалося переконати нотаріусів у перевагах використання єдиної системи захисту комп’ютерів нотаріусів.

Наразі НПУ не визначає чітких вимог до комп’ютерного робочого місця нотаріуса, проте активно рекомендує використовувати рішення Bitdefender на основі позитивного досвіду та високого рівня захисту. У рамках конференції «Пошук ефективних шляхів захисту інформації в єдиних та державних реєстрах», яка відбулась 26 квітня 2024 року, представник Bitdefender представив переваги використання EDR та XDR рішень на прикладі Bitdefender Gravity Zone.

НПУ висловила намір продовжити співпрацю з Bitdefender та нашою компанією SOFTICO для обговорення можливості продовження дії ліцензій для нотаріусів України до кінця 2025 року. Також НПУ розглядає можливість побудови єдиної системи кіберзахисту комп’ютерів нотаріусів та створення єдиної захищеної системи організації електронної пошти нотаріусів.

Хочеться підкреслити, що ми в SOFTICO  працюємо для забезпечення підтримки безперебійної роботи наших клієнтів. Співпраця з Нотаріальною палатою України є важливим кроком у розвитку кібербезпеки нотаріальної діяльності в Україні.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.