Рішення доповненої реальності (AR) TeamViewer Frontline покращують SAP® Extended Warehouse Management за допомогою робочих процесів на основі AR.

Компанія TeamViewer, провідний світовий виробник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, повідомила про інтеграцію доповненої реальності (AR) Frontline з програмою SAP® Extended Warehouse Management (SAP EWM). За допомогою TeamViewer Frontline Augmented Reality, програми TeamViewer, схваленої компанією SAP, що входить до складу промислового пакету хмарних обчислень SAP, клієнти можуть ще більше покращити свої логістичні процеси в SAP EWM та розширити можливості своїх співробітників за допомогою AR-комплектації огляду, що допомагає підвищити продуктивність та створити більш ефективні процеси у всіх складських та логістичних операціях.

Інтеграція з Frontline та SAP EWM дозволяє підприємствам безпосередньо пов’язувати працівників складу та логістики в режимі реального часу з важливими даними та інформацією, необхідними для виконання їхніх завдань. Робочі процеси на основі AR надають покрокові інструкції працівникам на смарт-окулярах і пристроях, що носяться, це дозволяє їм працювати в автономному режимі, підвищуючи швидкість комплектації в середньому на 10-15 відсотків і знижуючи кількість помилок майже до нуля. Нові дані передаються до програми SAP EWM прямо на робочому місці, що дозволяє постійно перевіряти та оптимізувати процеси, забезпечуючи значну економію коштів.

Постійна співпраця TeamViewer із SAP була відзначена нагородою SAP Pinnacle Award у категорії “Partner Application – Industry Cloud”.

Джерело TeamViewer

З питань придбання продуктів TeamViewer звертайтесь до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua