Дані стали найціннішим ресурсом у світі і становлять основу повсякденних операцій майже кожного бізнесу. Організації і постачальники послуг завжди шукають способи підвищити ефективність і надійність своїх центрів обробки даних, а також задовольнити потреби своїх користувачів із мінімальними витратами.

Acronis представив значне оновлення Acronis Cyber Infrastructure з новими можливостями і поліпшеннями продуктивності з одночасним посиленням безпеки і доступності критично важливих для бізнесу даних.

Про Acronis Cyber ​​Infrastructure

Acronis Cyber ​​Infrastructure — це просте у використанні, надійне та економічне рішення, яке забезпечує файлове, блокове та об’єктне сховище даних. Підтримує декілька варіантів одночасного використання, включаючи резервне сховище даних і відновлення після збою. Гнучке ліцензування і масштабованість дозволяють платити тільки за ресурси, які використовує клієнт. Ідеально підходить для організацій, яким потрібне локальне хмарне середовище, а також для постачальників, які надають хмарні послуги своїм клієнтам.

Acronis Cyber ​​Infrastructure оптимізовано для рішень Acronis Cyber Protection, але може забезпечити зберігання та захист для будь-якого робочого навантаження. Вибрати можна з більш ніж 26 центрів обробки даних по всьому світу.

Що нового в Acronis Cyber ​​Infrastructure 4.5?

Остання версія Acronis Cyber Infrastructure, розроблена з урахуванням бізнес-потреб клієнтів. Вона містить нові функції, які покращують і розширюють її ефективність, керованість, продуктивність і безпеку.

  • Поліпшене керування кодуванням стирання даних. Тепер клієнти можуть змінювати схему кодування стирання онлайн і більш ефективно зберігати свої дані, відстежуючи перебіг зміни схеми резервування.
  • Підвищена продуктивність кластера. Acronis Cyber ​​Infrastructure тепер автоматично визначає всі робочі диски, продуктивність яких впала до неприпустимих значень. Це дозволяє кластеру уникати використання дисків, що вийшли з ладу,  і дає можливість замінити їх.
  • Розширена безпека для вузлів інфраструктури. Забезпечує безпеку даних клієнтів за допомогою простого налаштування правил брандмауера для вхідного трафіку. Це забезпечує захист інтерфейсів вузлів Acronis Cyber ​​Infrastructure від підключення до пристроїв за межами зазначеного діапазону IP-адрес.
  • Оптимізоване використання пам’яті. Тепер є можливість оптимізувати використання пам’яті і підвищити сукупну вартість володіння за допомогою функції надлишкового виділення пам’яті.

Рішення Acronis Cyber Infrastructure підтримує інтеграцію загальнодоступної хмари через Google Cloud, Microsoft Azure і AWS і оптимізоване для роботи з набором продуктів Acronis Cyber Cloud для забезпечення безперебійної роботи.

Версія 4.5 Acronis Cyber Infrastructure має нові функції і оптимізація, щоб зробити сховище даних більш гнучким, а безпеку – більш надійною. З цим оновленням Acronis продовжує забезпечувати безпеку, доступність, конфіденційність, автентичність і безпеку (SAPAS) даних, додатків і систем організацій.

Джерело Acronis

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.