Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― визнана зразковим постачальником у звітах: The Forrester Tech Tide™: Zero Trust Threat Detection And Response, Q2 2021 та The Forrester Tech Tide™: Threat Intelligence, Q2 2021. Такий результат свідчить про широкі можливості ESET, а саме ― потужне виявлення та реагування на інциденти на робочих станціях, а також аналіз загроз.

Звіти перевіряють якість екосистеми технологій та допомагають організаціям обрати потрібні рішення. У першому звіті Forrester проаналізовано 17 категорій технологій постачальників, які забезпечують виявлення загроз та реагування на них відповідно до моделі безпеки «Zero Trust». Ці можливості допомагають виявляти атаки, які могли залишитися непоміченими для інших інструментів для запобігання інфікуванню загрозами.

У другому звіті аналізується 15 категорій технологій та послуг, які забезпечують ефективний захист, заснований на аналізі загроз. Визнання компанії ESET у звітах свідчить про високу цінність її продуктів та послуг для бізнесу, зокрема ESET Enterprise Inspector та ESET Threat Intelligence, які використовувалися під час чисельних досліджень шкідливих програм.

Компанія ESET допомагає вибрати потрібні рішення для захисту організацій.

Виявлення загроз та реагування на них відповідно до моделі безпеки «Zero Trust» мають вирішальне значення для будь-якого сучасного бізнесу. Як зазначає Forrester, продукти з таким функціоналом є наступним поколінням рішень для захисту робочих станцій, які забезпечують більшу видимість та контроль.

Крім цього, з розвитком загроз та збільшенням кількості атак необхідним компонентом у системі безпеки компаній з будь-якої галузі стає аналіз загроз. Такі сервіси допомагають відстежувати шкідливі програми та посилюють захист корпоративної мережі.

Варто зазначити, що ESET визнана експертом у галузі аналізу загроз, оскільки компанія надає детальну інформацію про кіберзагрози та ідентифікатори компрометації. Ці дані, які збираються та оцінюються великою групою дослідників з усього світу, використовуються у всіх продуктах ESET.

 «Ми пишаємося відзначенням одразу у двох звітах Forrester, у яких розглядалися рішення для виявлення та реагування на інциденти на робочих станціях, а також сервіс для аналізу загроз. Отримання визнання у таких звітах є результатом постійних інвестицій компанії у свої технології та дослідження для забезпечення надійного захисту наших користувачів від складних загроз, ― коментує Сюзанна Легатова, менеджер ESET зі зв’язків з аналітиками. ― Потужні рішення для виявлення та реагування на інциденти, а також можливості аналізу загроз зараз важливі для всіх підприємств та організацій. Тому ми пишаємося тим, що Forrester рекомендує нас як постачальника, який допомагає організаціям створювати надійні системи безпеки на основі наших технологій».

Джерело ESET 

За додатковою інформацією та з питань придбання ліцензій ESET звертайтеся до наших фахівців+380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.