Провідна світова компанія в області кібербезпеки Bitdefender, була названа кращою на ринку рішень для захисту робочих станцій за результатами досліджень аналітичної компанії Radicati.

У звіті Radicati виробники оцінювалися за двома критеріями: функціональність продуктів і стратегічне бачення компанії. Стратегічне бачення учасників оцінювалося через варіанти розгортання, надійність техпідтримки, виявлення шкідливих програм, інструменти видалення антивірусу, брандмауер, фільтрацію URL-адрес, кероване виявлення і реагування, шифрування та багато інших особливостей.

Bitdefender – це інтегрована платформа, яка легко розгортається, дозволяє аналізувати ризики, запобігати атакам, забезпечує EDR для кінцевих точок, хмарних ресурсів і пристроїв підключених до мережі.

“Протягом 19 років компанія Bitdefender концентрувалася на інноваціях і технологічних розробках”, – сказав Steve Kelley, President and General Manager of Business Solutions Group at Bitdefender. Це принесло нам великий успіх і допомогло досягти високих результатів на ринку безпеки. Для нас велика честь отримати визнання від авторитетної організації Radicati.

Джерело Bitdefender 

З питань придбання рішень Bitdefender звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua