Корпорація Microsoft оприлюднила звіт із результатами за останні 12 місяців у напрямку кібербезпеки. Виручка компанії за такими напрямками бізнесу, як забезпечення безпеки, відповідність нормативним вимогам, захист ідентифікаційних даних, керування доступом склала більше 10 мільярдів доларів.

Microsoft допомагає захистити більше 400 000 клієнтів в 120 країнах, від малих до великих підприємств. При цьому 90 компаній зі списку Fortune 100 використовують чотири і більше рішень Microsoft в області безпеки.

Серед інших результатів Microsoft у напрямку кібербезпеки в 2020 році:

  • Microsoft Defender заблокував майже шість мільярдів шкідливих загроз. Тепер рішення також забезпечує захист iOS, Android, macOS і Linux.
  • Щодня в цілому обробляється понад вісім трильйонів сигналів, які надходять з різних платформ і сервісів Microsoft, про потенційні загрози.
  • Кількість клієнтів, які використовують платформу Azure Sentinel, збільшилася більше, ніж на 9000 за рік. Рішення допомагає забезпечити захист робочих процесів в хмарі, зокрема, на платформах AWS і Google Cloud Platform.
  • Azure Active Directory, рішення для ідентифікації в хмарі, забезпечує безпечний і безперешкодний доступ для 425 мільйонів користувачів.
  • Компанія виплатила 13,7 млн ​​доларів у вигляді нагороди за пошук вразливостей 327 дослідникам із більш ніж 55 країн.
  • Microsoft Intelligent Security Association – спільнота, що включає більше 175 компаній-партнерів, – у 2020 році реалізувало понад 250 інтеграцій із продуктами і послугами Microsoft.

Сервіс Microsoft забезпечують захист за всіма основними аспектами безпеки: від управління ідентифікаційними даними і доступом, безпеки кінцевих точок, електронної пошти і додатків до запобігання витоків даних і забезпечення безпеки хмари. Серед основних переваг продуктів Microsoft у цьому напрямку – інтегрований підхід до безпеки, використання штучного інтелекту і фокус на автоматизацію процесів.

Джерело Microsoft

Із питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua