Представники компанії SOFTICO взяли участь в щорічній конференції 3DEXPERIENCE World 2020 року, яка проходила в місті Нашвілл, США, в період з 9 по 12 лютого 2020 р.

Конференція 3DEXPERIENCE World 2020 (раніше відома як SOLIDWORKS World) -це глобальна подія для спільноти користувачів та партнерів SOLIDWORKS, які хочуть підвищити свої навички та поділитися досвідом з іншими учасниками заходу.

В рамках конференції компанія Dassault Systemes презентувала нове хмарне рішення 3DEXPIRIENCE WORKS, яке покликане вивести процес розробки продукції на новий рівень, підвищивши його якість та продуктивність.

Нове хмарне рішення 3DEXPIRIENCE WORKS буде доступне в трьох пакетах-Standard, Professional і Premium, і буде включати в себе не тільки додаток SOLIDWORKS для ПК, але і ряд додаткових веб-додатків, що забезпечують взаємодію співробітників, спільну роботу та розширення можливостей проектування за допомогою рішень 3D Creator і 3D Sculptor. Всі ці переваги будуть доступні користувачам в рамках єдиного інтерфейсу в будь-який час і з будь-якої точки світу.

З питань придбання рішень SOLIDWORKS звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 110 або sales@softico.ua