TeamViewer відкриває новий офіс для розробки програмного забезпечення у Португалії з упором на рішення доповненої реальності.

Після відкриття минулого року центру досліджень та розробок (R&D) у Португалії провідна технологічна компанія TeamViewer, глобальний постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, розширює своє представництво у Португалії.

Офіс у Португалії є частиною глобальної науково-дослідної організації TeamViewer та буде зосереджений на розвитку рішень компанії у сфері доповненої реальності. На даний час в офісі працюють 30 висококваліфікованих інженерів-програмістів та дизайнерів, а до кінця року планується найняти ще 25 фахівців.

Завдяки інноваціям і потребам клієнтів, що постійно змінюються, індустрія програмного забезпечення динамічно розвивається. Важливим чинником успіху є здатність розробляти нові рішення та швидко виводити їх на ринок. Саме тому у 2021 році компанія TeamViewer збільшила кількість співробітників, які працюють у своїй науково-дослідній організації, на 20% порівняно з 2020 роком. Створивши додатковий центр досліджень та розробок у Португалії, компанія подвоїла стратегічний розвиток своїх інженерних можливостей для інновацій у галузі програмного забезпечення світового класу. Більшість нового доповнення AiStudio для корпоративної платформи доповненої реальності TeamViewer Frontline, що складається з алгоритму самонавчання, для навчання моделей штучного інтелекту для розпізнавання зображень і об’єктів, була розроблена в Португалії.

“Рішення про вибір Португалії як місце розташування було засноване на комплексному підході до оцінки ключових факторів зростання та культури, включаючи наявність висококваліфікованих фахівців, освітню інфраструктуру, нормативно-правову базу, підприємницький менталітет та якість життя. На сьогоднішній день Португалія зарекомендувала себе як чудове місце для нашого науково-дослідного центру з безліччю хороших університетів та великим резервом кращих інженерних кадрів, високо мотивованих на створення нової хвилі цифровізації”, сказав Майк Ейссел, директор з технологій TeamViewer.

Джерело: TeamViewer 

З питань придбання продуктів TeamViewer звертайтесь до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.