Співробітники багатьох компаній перейшли на дистанційний режим роботи: така міра повинна знизити темпи поширення вірусу, а також убезпечити працівників та їхніх близьких.

Робота з дому стала зростаючою тенденцією, і найближчим часом вона може стати вимогою. Але за допомогою яких інструментів вести справи з дому?

Компанія SOFTICO пропонує ТОП-8 пропозицій ключових корпорацій для швидкого і безпечного віддаленого доступу до даних.

1. TeamViewer. TeamViewer дозволяє підключитися до будь-якого комп’ютера або сервера у всьому світі протягом декількох секунд. Користувач може віддалено керувати комп’ютером партнера так, як ніби він сидить перед монітором. TeamViewer доступний більш ніж на 30 мовах і є одним з найпопулярніших в світі постачальників програмного забезпечення для віддаленого управління та проведення онлайн-конференцій.

2. Bitdefender. Bitdefender провідна глобальна компанія в області кібербезпеки, виробляє продукти для захисту систем та захисту інформації як для домашнього користування (з розширеним функціоналом), так і продукти для корпоративного захисту. У зв’язку з переходом співробітників багатьох компаній на віддалену роботу, пропонує унікальну акційну пропозицію -50% на всю лінійку домашніх продуктів Bitdefender.

3. SOLIDWORKS.Рішення SOLIDWORKS для 3D-проектування і розробки дозволяють створювати і перевіряти продукцію, обмінюватися і керувати даними, а також перетворювати інноваційні ідеї в успішні проекти. У світлі останніх світових подій, наслідком яких все більша кількість співробітників переходять на віддалену роботу, SOLIDWORKS надає можливість використовувати локальні ліцензії для запуску рішень SOLIDWORKS на будь-якому комп’ютері з будь-якої точки світу, використовуючи метод онлайн ліцензування.

4. Microsoft. Інструмент Microsoft Teams є віртуальною платформою для проведення зустрічей, функції Teams дозволяють легко розподіляти завдання незалежно від того, де знаходяться люди. У зв’язку з актуальними подіями Microsoft безкоштовно надає додаток Microsoft Teams, як частина Office 365. Роблячи Teams доступним для якомога більшої кількості людей, корпорація прагне підтримувати громадську безпеку та зв’язок між колегами під час їхньої спільної роботи.

5. Tableau. Використовуючи Tableau, в будь-якій точці світу можна оперативно надавати доступ до аналітики клієнтам або колегам прямо в своєму додатку або ж у внутрішньому порталі. Наприклад, співтовариство Tableau в Україні, спільно з Директоратом регіональної політики і децентралізації Офісу Президента України, створили дашборд розповсюдження вірусу по території України для оперативного відстеження ситуації.

6. Adobe. До 31 травня 2020 року Adobe надає більш широкий доступ до додатку Adobe Creative Cloud для комп’ютерів. Це сервіс, який надає користувачам необмежений доступ до завантаження та встановлення всіх додатків Adobe Creative Suite для настільних систем, а також інших додатків Adobe. Також до 1 липня 2020 року користувачі матимуть безкоштовний 90-денний доступ до Adobe Connect, рішення для проведення веб-конференцій. Ця пропозиція дає можливість приєднуватися до зборів, тренінгів та віртуальних класних кімнат з дому.

7. Acronis. Acronis вирішила зробити свою безпечну технологію синхронізації та обміну файлами корпоративного рівня безкоштовною для партнерів. При використованні Acronis Cyber Cloud для доставки рішень своїм клієнтам, надається безкоштовний доступ до Acronis Cyber Files Cloud до 31 липня 2020 року. Це дозволить швидко впровадити середовища дистанційної роботи для своїх клієнтів. Acronis Cyber Files Cloud не лише підтримує широкий спектр пристроїв і систем, але і забезпечує рівень інтегрованої безпеки, необхідний у сучасному цифровому світі.

8. LogMeIn. Один з найбільших розробників рішень для віддаленого управління системами, загального доступу до файлів, резервного копіювання даних, бізнес-співпраці і підтримки клієнтів на вимогу для дистанційних ПК, серверів, смартфонів та іншого мережевого обладнання. Компанія LogMeIn дарує всім клієнтам з сектора охорони здоров’я, а також університетам, школам і некомерційним організаціям 3 місяці безкоштовного використання продуктів для віддаленого доступу до даних. Пропозиція поширюється також і на всіх інших клієнтів з інших сфер за умови покупки ліцензій мінімум на 12 місяців.

З питань придбання будь-яких рішень для віддаленого доступу звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua