– Рішення Hosted Security легко і швидко встановлюються, зручні та ефективні в експлуатації.

– При виборі ефективної хостингової платформи безпеки, необхідно звернути увагу на її здатність виявляти загрози, а також на те, як рішення працює з людським фактором.

– Рішення GravityZone Ultra отримало нагороду PC Mag’s Editors ‘Choice Award, як краще Hosted Endpoint Protection and Security Software за 2020 рік.

Запуск Endpoint Security в налаштуванні з локальним розгортанням, як і раніше є обов’язковою вимогою в деяких країнах. Безпека повинна проходити через процес підготовки і установки внутрішнього сервера, і безперервно забезпечувати актуальність всіх даних.

Перевагою хостингових рішень для забезпечення безпеки є те, що вони регулярно оновлюються і підтримуються виробником 24/7. Всі функції управління доступні незалежно від місцезнаходження кінцевої точки, при цьому послуги надаються, як адміністратору, так і кінцевому користувачеві. Хостингові рішення також сприяють підвищенню безпеки кіберпростору завдяки використанню новітніх хмарних алгоритмів ML.

На підставі підсумків тестування кращих рішень, комп’ютерний журнал PC Mag опублікував свій останній огляд Best Hosted Endpoint Protection and Security Software за 2020 рік. Методологія тестування включала в себе сценарії, які пов’язані з фішинговими атаками і поведінкою користувачів при перегляді веб-сторінок. Bitdefender GravityZone Ultra був серед розглянутих рішень і увійшов в число оглядів ставши “кращою програмною платформою для забезпечення безпеки з високими результатами тестування і зручною системою управління політиками”.

Завдяки цьому, і найкращим в своєму класі можливостям виявлення і реагування, Bitdefender в черговий раз став кращим кандидатом на отримання нагороди Editors ‘Choice Award.

З питань придбання рішень Bitdefender звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.