Запрошуємо прослухати партнерський вебінар “Попередній перегляд: Нові функції TeamViewer Web Monitoring” від світового лідера в області рішень для безпечного віддаленого підключення – компанії TeamViewer, де пройде демонстрація нового продукту TeamViewer Web Monitoring (бета-версія), а також функціональність віддаленого скриптингу.

Віддалене управління TeamViewer Remote Management – це ідеальний інструмент для підтримки працездатності, стабільності та безпеки ІТ-інфраструктури.

Якщо Ви хочете відслідковувати критичні аспекти пристроїв або мережі, отримати прозорість ІТ-інфраструктури, відстежуючи всі активи з єдиної панелі, захистити пристрої від шкідливих програм та вразливого, застарілого програмного забезпечення або просто створити резервну копію цінних даних в “хмарі” – все це можна зробити віддалено і централізовано з єдиної платформи.

Новий модуль веб-моніторингу дозволить легко відстежувати всі ключові параметри сайту прямо з консолі управління TeamViewer:

  • Моніторинг часу працездатності: скільки часу займає реакція сайту?
  • Моніторинг повного завантаження сторінки: скільки часу займає повне завантаження веб-сторінок?
  • Моніторинг транзакцій: моніторинг процесів, таких як веб-магазини та входи клієнтів в систему на сайті.

Віддалений скриптинг – це абсолютно нова функція, яка дозволяє автоматизувати рутинні завдання на будь-якому пристрої у вашій мережі, уникаючи ручної роботи, що повторюється з самого початку.

Дата: 24 червня 2020 року

Час: 11:00 – 11:45 (EEST)

Мова проведення вебінару: англійська

Модератори:

Michael Polaczy, Senior Product Manager Remote Management

Fabian Guist, Software Engineer Remote Management

James King, Channel Account Manager

 

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua