Компанія TeamViewer,світовий лідер у галузі рішень для безпечного віддаленого підключення, запрошує прослухати безкоштовний вебінар “Підвищення задоволеності клієнтів завдяки технології спільного перегляду і чату TeamViewer”.

Дата: 17 березня 2021 року

Початок об 11:00 за Києвом

Мова вебінару: англійська

Спікер:

 Хорст-Георг Фукс, співзасновник Xaleon

Придбання Xaleon, провідного постачальника програмного забезпечення для взаємодії з клієнтами, дозволило значно поліпшити корпоративне рішення TeamViewer Tensor, запропонувавши спільний перегляд веб-сторінок і безліч інших функцій, зокрема, чат-боти, онлайн-консультант, відеочати, а також використання електронного підпису для укладення контрактів при онлайн-взаємодії з клієнтами.

TeamViewer Co-Browsing and Chat – це рішення для взаємодії з клієнтами, яке дозволяє вашим командам укладати більше угод, підвищувати задоволеність клієнтів і скорочувати відтік клієнтів.

Вебінар охоплюватиме такі теми:

  • Продаж: значно збільште конверсію продажів при одночасному зниженні вартості придбання за допомогою рішення Xaleon Digital Consulting Solution.
  • Підтримка: переосмисліть багатоканальну якість обслуговування клієнтів у кожній точці взаємодії. Створіть Діджитал: офіс, філія, виставковий зал або магазин для свого клієнта.
  • Збереження: скоротіть відток клієнтів за рахунок корисної інформації. Усуньте перешкоди для клієнтів і намітьте шляхи обслуговування клієнтів світового класу.

Хочете дізнатися більше?

З питань придбання решень TeamViewer звертайтеся до наших спеціалістів info@softico.ua або +38044 383 4410.