TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, і команда Mercedes-AMG Petronas Formula One 19 травня 2021 року представили оновлену ліврею гоночних автомобілів Mercedes-AMG F1 W12 з помітним логотипом TeamViewer на кришці двигуна, передньому крилі і кантуванні кабіни. Глядачі перегонів також побачать пілотів Mercedes F1 і членів команд, які вперше змагатимуться в гоночних костюмах і командному одязі TeamViewer цими вихідними.

Гран-прі Монако знаменує собою офіційний початок нещодавно оголошеного знакового партнерства між TeamViewer і Mercedes F1, спрямованого на підвищення впізнаваності бренду німецької технологічної компанії в усьому світі, а також на поліпшення гоночних операцій команди за допомогою передових програмних інновацій.

TeamViewer відкриває нові можливості як перший бренд, що став партнером як Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, так і Mercedes-EQ Formula E Team, які десять днів тому провели свої перші перегони під брендом TeamViewer на Monaco ePrix.

Олівер Стейл, генеральний директор TeamViewer: “Ми дуже пишаємося тим, що наш логотип розміщений на гоночних автомобілях Mercedes і на командному одязі, оскільки він нарешті робить наше партнерство видимим для всіх. Це підвищить сприйняття TeamViewer як воістину глобального технологічного бренду. Завдяки нашим провідним рішенням для віддаленого підключення ми вже робимо свій внесок у поліпшення, швидкість і екологічність команд Mercedes на шляху автоспорту до статусу чистого нульового вуглецю. Як сильні партнери, тепер ми будемо поглиблювати наше технологічне співробітництво та впроваджувати спільні інновації з гоночних трас в промислову середу клієнтів TeamViewer”.

Новий бренд автомобілів F1 був представлений в записаному відеодзвінку між Тото Вольффом і Олівером Стейлі з використанням нової програми LifeAR для відеовзаємодії на основі доповненої реальності (AR) від TeamViewer.

Цього ж дня TeamViewer представив новий мобільний додаток – lifeAR – для споживчого ринку. Додаток для iPhone і смартфонів Android скорочує розрив між цифровими розмовами з друзями і сім’єю та фізичним світом, дозволяючи користувачам взаємодіяти один з одним за допомогою анотацій AR з урахуванням місця розташування.

Додаток може бути корисним в різних мобільних випадках використання – від підтримки інших в складних ситуаціях до спільних покупок або простих соціальних взаємодій. Наприклад, коли комусь потрібна допомога, щоб завести гриль для барбекю на домашній вечірці, або коли підлітку потрібна думка друзів, щоб обрати ідеальну пару взуття, lifeAR завжди готовий допомогти.

Додаток lifeAR дозволяє здійснювати групові відеодзвінки з мобільного на мобільний за участю до шести людей, які можуть прикріплювати низку маркерів AR, смайликів, тексту і малюнків до оточуючого їх реального світу, ділитися ними і спільно дивитися в прямому ефірі через канал камери з один із телефонів учасників. Анотації AR постійно прикріплюються до реальних об’єктів, навіть якщо пристрій на мить зсувається в бік від цих об’єктів. Анотації з колірним кодуванням дозволяють легко розрізняти користувачів і взаємодіяти з ними під час роботи. Крім того, додаток також можна використовувати для створення навчальних відеоуроків для будь-якого типу діяльності. Всі сеанси можна записувати, призупиняти для створення знімків екрану і миттєво публікувати в соціальних мережах з програми.

Джерела: Mercedes и TeamViewer 

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших спеціалістів info@softico.ua або +38044 383 4410.