У вересні 2020 року корпорація Microsoft прийнялася до тестування підтримки миші і трекпаду в останніх бета-версіях додатків Word і Excel для iPad. Ці можливості були представлені у версіях 2.42 кожної програми, доступної через сервіс бета-тестування Apple TestFlight.

Підтримка миші і трекпаду забезпечує широкі візуальні можливості редагування документів або електронних таблиць. При використанні трекпаду курсор відображається на екрані у вигляді кола, що з’являється тільки тоді, коли ви тримаєте палець на трекпаді. При наведенні курсора на значки додатків, текстові поля або інші елементи на екрані він перетворюється на різні інші фігури.

Підтримка трекпада і миші з’явилася на всіх моделях iPad Pro, iPad Air 2 і новіше, iPad п’ятого покоління і новіше, а також iPad mini 4 і новіше. Клавіатури з вбудованими трекпадами включають Magic Keyboard від Apple, Brydge Pro + для iPad Pro, Combo від Logitech для 10,2-дюймового iPad і 10,5-дюймового iPad Air, а також багато іншого.

Раніше в Microsoft заявляли, що підтримка миші і трекпаду в додатках Word, Excel і PowerPoint буде доступна для всіх користувачів до кінця цього осені.

Джерело MacRumors

Якщо Ви хочете купити рішення Microsoft, звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua