Компанія TeamViewer, світовий лідер у галузі рішень для безпечного віддаленого підключення, 11 травня 2021 року оголосила про створення нового центру розробки програмного забезпечення, а також центру компетенції змішаної реальності (MR).

TeamViewer придбав мюнхенський стартап Viscopic, піонера у галузі рішень змішаної реальності та інтерактивної 3D-візуалізації. Інноваційна технологія Viscopic дозволяє оптимізувати виробничі процеси, особливо в галузі забезпечення якості, технічного обслуговування, навчання і планування компонування. Це прекрасне доповнення до розширеної реальності і пропозицій TeamViewer Frontline, оскільки створює додаткову цінність для клієнтів.

Команда розробників Viscopic реалізувала свої проекти з такими великими клієнтами, як Audi, Siemens Energy і Deutsche Bahn. Програмне забезпечення Viscopic працює на розумних окулярах Mixed Reality, таких як Microsoft Hololens, а також на смартфонах і планшетах, щоб допомагати працівникам виконувати їхні повсякденні завдання.

Крім того, компанія TeamViewer оголосила про інвестиції в новий центр досліджень і розробок у португальському Порту шляхом придбання агентства з розробки програмного забезпечення і цифрового дизайну Hapibot. Компанія має великий досвід розробки та дизайну замовних програмних продуктів і мобільних додатків із використанням AR, IoT, Machine Learning. Серед клієнтів такі компанії, як Samsung, Toyota, Wella, box, Sonae, USAID. Завдання нового R&D хабу прискорити введення нових рішень, мобільних додатків і спеціальних фічей.

Створивши новий центр досліджень і розробок у Португалії, TeamViewer подвоїть стратегічне просування інженерних технологій світового класу за межами Європи.

Джерело TeamViewer

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших спеціалістів info@softico.ua або +38044 383 4410.