Компанія TeamViewer, світовий лідер у галузі рішень для безпечного віддаленого підключення, рада повідомити про придбання австрійського стартапу Xaleon. Основним продуктом Xaleon є технологія спільного перегляду Engagement Suite, котра дозволяє використовувати передову форму обміну екранами у веб-сесіях, що відповідає GDPR, без установки та передачі користувацьких даних.

Компанія TeamViewer нещодавно інтегрувала технологію Xaleon у власне рішення для корпоративних підключень TeamViewer Tensor і пропонує спільне використання/перегляд разом із багатьма інших функцій у Xaleon’s Engagement Suite, зокрема: чат-боти, чати в реальному часі, відеочати, а також електронний підпис для підписання контрактів онлайн.

У зв’язку зі зростаючою необхідністю віддаленої взаємодії з клієнтами, що заміняє фізичні процеси продажів та обслуговування, компанія TeamViewer прагне розвивати пакет Engagement Suite, що дозволить оптимізувати процеси продажів і обслуговування, збільшити продуктивність, знизити відтік клієнтів, а також підвищити задоволеність замовників і загальну якість взаємодії.

Джерело TeamViewer

Хочете дізнатися більше?

Зв’яжіться з нашими спеціалістами info@softico.ua або +38044 383 4410.