Компанія TeamViewer, розробник рішень для віддаленого доступу та підтримки, оголосила про інтеграцію з платформою Microsoft Teams. Ця інтеграція розширює можливості спільної роботи. Тепер користувачі можуть завантажувати додаток TeamViewer з сайту додатку Microsoft Teams і входити в свої облікові записи TeamViewer. Кожен учасник команди може взяти на себе дистанційне керування іншим комп’ютером або смартфоном, щоб надати сервіс віддаленої підтримки або використовувати його в особистих цілях.

В результаті інтеграції користувачі отримують ряд корисних функцій:

– У робочому чаті можна буде створити запит на послуги віддаленої підтримки або AR-з’єднання з віддаленою підтримкою.

– Використання чат-боту для простої взаємодії зі службами віддаленого управління TeamViewer і TeamViewer Pilot або спільного доступу до пристроїв в Teams.

– За допомогою технологій доповненої реальності (AR) користувачі, яким потрібна допомога, можуть використовувати свої смартфони або смарт-окуляри, щоб почати прямий відеодзвінок і показати фахівцям служби підтримки проблему. Спеціаліст служби підтримки може побачити проблему і наочно допомогти: залишати коментарі на екрані користувача, позначати об’єкти або навіть малювати.

Після інтеграції користувачі Microsoft Teams можуть отримати доступ до TeamViewer Dashboard через особисту вкладку в Microsoft Teams, яка дозволяє відслідковувати в одному місці всі дії, в тому числі бачити історію активних сесій і підключень.

Інтеграція TeamViewer і Microsoft Teams значно дозволить збільшити продуктивність.

Джерело TeamViewer

Якщо Ви хочете купити рішення TeamViewer, звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua