Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нову лінійку комплексних рішень для багаторівневого захисту корпоративних мереж будь-якого розміру. Однією з основних особливостей є вибір консолі управління — локальна або хмарна та локальна, а також сучасні рівні захисту відповідно до потреб підприємства.

Сьогодні конфіденційні дані компаній як ніколи потребують особливо надійного захисту, враховуючи зростання загрози їх викрадення та інфікування зловмисниками. Саме тому на додаток до захисту робочих станцій та файлових серверів спеціалісти ESET рекомендують організаціям використовувати додаткові рівні безпеки.

Всесторонняя защита ESET с возможностью выбора консоли управления

Зокрема захист важливої інформації на ноутбуках та комп’ютерах забезпечує рішення для повнодискового шифрування, яке дозволяє шифрувати системні диски, окремі розділи та цілі диски. Використання повнодискового шифрування дозволяє посилити безпеку даних організації відповідно до вимог захисту конфіденційної інформації.

Крім цього, необхідним рішенням для сучасної кібербезпеки підприємств є технологія хмарної пісочниці, яка забезпечує виявлення «0-денних» загроз та програм-вимагачів у корпоративній мережі. Для цього продукт  проводить аналіз підозрілих файлів за допомогою потужної системи, здатної аналізувати зразки за лічені хвилини. Таким чином хмарна пісочниця забезпечує захист організацій від складних загроз, незалежно від вектора їх поширення.

Ще одним важливим рівнем для безпеки корпоративної мережі є наявність інструменту для виявлення та відслідковування загроз. Такий інструмент дозволяє здійснювати постійний всебічний моніторинг активності на робочих станцій у режимі реального часу, проводити глибокий аналіз підозрілих процесів та негайно реагувати на інциденти. Таким чином використання цього продукту допомогає організаціям вчасно відреагувати на атаку та запобігти серйозним наслідкам.

Саме поєднання сучасних рівнів захисту та інструментів у нових комплексних рішеннях допомагає забезпечити всебічний та потужний захист корпоративної мережі як малих, так і великих підприємств.

Джерело ESET 

З питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua