Компанія MDaemon Technologies, розробник доступних і безпечних рішень для комунікації та спільної роботи в малих, середніх та великих організаціях, оголошує про випуск нової версії MDaemon Email 19.5.0.

Що нового в MDaemon Email 19.5.0

Щоб допомогти компаніям підтримувати корпоративний стиль і вид електронної пошти, адміністратори MDaemon тепер можуть налаштовувати підписи поштових клієнтів за замовчуванням і для кожного домена, які персоналізуються для кожного користувача та відправляються в підтримувані поштові клієнти (MDaemon Webmail і MDaemon Connector для Outlook).

Підтримуються як текстові, так і HTML-підписи, а також можна використовувати макроси для автоматичного заповнення різних полів з облікового запису користувача.

Виявлення макросів у вкладеннях електронної пошти

Кіберзлочинці часто до своїх повідомлень зі спамом і фішингом прикріплюють файли Microsoft Office, що містять шкідливі макроси. Щоб запобігти потраплянню цих вкладень користувачам, в MDaemon Antivirus тепер є новий параметр, що дозволяє виявляти макроси в документах за допомогою Cyren AV, і позначати їх як заражені для подальшого перегляду адміністратором.

Нові функції для кінцевих користувачів

Нова мобільна тема для веб-пошти

Інтерфейс мобільної пошти MDaemon отримав більш сучасний вигляд і тепер включає в себе безліч нових функцій, які раніше зустрічалися тільки в темах робочого столу.

Нові функції управління електронною поштою включають:

  • шаблони електронної пошти, персоналізовані категорії;
  • фільтри електронної пошти;
  • редактор підпису електронної пошти з підтримкою декількох підписів;
  • відкладену доставку;
  • повтор повідомлення;
  • відгук повідомлення;
  • параметри сортування.

Функції календаря для нової теми Mobile Webmail включають імпорт та експорт в форматі CSV або ICS (iCal), підтримку зовнішніх календарів, посилання приватного доступу, одночасний перегляд декількох календарів та багато іншого.

Джерело MDaemon 

З питань придбання рішень MDaemon звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua