TeamViewer®, світовий лідер у галузі рішень для безпечного віддаленого підключення, привернув увагу Qualitest, найбільшої в світі незалежної компанії з оцінки якості, для забезпечення незалежних вимірювань, заснованих на даних зовнішнього зворотного зв’язку про базовий продукт TeamViewer і його позиціонування в конкурентному середовищі.

Qualitest всебічно оцінив можливості і зручність використання TeamViewer 14 порівняно з продуктами найбільшого і найактуальнішого конкурента в реальних умовах у трьох категоріях: «Конкуренти платформи», «Конкуренти передачі файлів» і «Конкуренти Point Solution».

Найкраще у своєму класі покриття пристроїв

Завдяки найбільшому сумарному охопленню: 127 мобільних пристроїв, операційних систем і пристроїв IoT на ринку сьогодні, TeamViewer став найкращим у своєму класі в цій категорії. TeamViewer пропонує значно більш широке охоплення, ніж його конкуренти. Наприклад, TeamViewer забезпечує дистанційне керування в двадцять разів більшою кількістю виробників пристроїв Android і IoT, ніж у конкурентів. Дистанційне керування настільними ПК, серверами, мобільними телефонами, планшетами, міні-комп’ютерами та контролерами є ключовим фактором для всіх розширених можливостей підтримки мобільних пристроїв і IoT.

Найкраща у своєму класі простота використання

Хоча простота використання дуже суб’єктивна і алежить від варіанту використання, TeamViewer продемонстрував кілька відчутних переваг взаємодії з користувачем. Це включає в себе найшвидший час підключення (серед найбільш поширених типів підключення, комп’ютери з Windows до Windows через глобальні мережі (WAN), читання: інтернет-з’єднання), а також найвищу швидкість передачі файлів.

TeamViewer зміг передавати більше мегабайт даних на секунду (МБ/с), ніж будь-який з інших протестованих додатків. TeamViewer також став найшвидшим додатком для передачі великих файлів (що містять необроблені дані, які можна стискати); демонструючи, що він має ефективний алгоритм стиснення на відміну від своїх конкурентів, деякі з яких не пропонували жодного стиснення в процесі передачі.

Ознайомитися з результатами звіту Qualitest, включаючи опис інструментів і методів, що були використані в налаштуваннях тесту, можна за посиланням.

Про тест

Всі тести проводилися в ситуаціях, які максимально відображали умови бізнесу. Отже, продуктивність оцінювалася на основі широкого спектру мереж (3G, WAN, LAN) і операційних систем (Windows, macOS, Linux, Android). Тести проводилися в Європі та Азії і на різних континентах, щоб відобразити передові, критично важливі для бізнесу, реальні програми.

Результати були отримані в результаті більш ніж 400 виконаних реальних випробувань і показують, що TeamViewer може претендувати на значні переваги в продуктивності порівняно з вибраними одноранговими вузлами, показуючи видатні результати з погляду охоплення пристрою і простоти використання.

Про Qualitest

Qualitest – найбільша у світі незалежна компанія із забезпечення якості. Завдяки стратегії QA, що лежить в основі операцій, Qualitest виходить за межі функціонального тестування та охоплює автоматизацію, надійність, зручність використання, AI та інші інновації. Компанія масштабує послуги відповідно до технологічних вимог та потреб клієнтів у різних галузях, включаючи технології, телекомунікації, розваги, штучний інтелект, кібернетику, охорону здоров’я, фінанси, безпеку, засоби масової інформації і роздрібну торгівлю. Крім того, що компанія Qualitest є лідером у галузі забезпечення якості, вона має офіси по всьому світу, в яких працюють тисячі співробітників у Сполучених Штатах, Ізраїлі, Великобританії, України, Індії та Румунії.

Джерело TeamViewer

TeamViewer – світовий лідер у галузі рішень для безпечного віддаленого підключення.

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 44 10 або sales@softico.ua