Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання найвищого балу в останньому тестуванні AV-Test за краще антивірусне рішення для пристроїв Android.

AV-TEST — провідна незалежна організація, яка проводить тестування, використовуючи одну з найбільших у світі колекцій цифрових зразків шкідливого програмного забезпечення для створення реального середовища з метою високоточного внутрішнього тестування.

Антивірусне рішення ESET Mobile Security для захисту мобільних пристроїв.

У липні 2020 року AV-Test дослідила 17 програм для захисту мобільних пристроїв Android, використовуючи їх налаштування за замовчуванням та останні версії всіх продуктів. Тестування було зосереджено на виявленні шкідливого ПЗ та зручності використання самої програми, включаючи продуктивність та помилкові спрацювання. ESET Mobile Security показала найвищі результати, отримавши максимальний бал 6.0 у всіх тестуваннях за надійний захист, високу продуктивність та зручність використання.

Також дослідники AV-TEST наголосили, що ESET Mobile Security для Android не впливає на час автономної роботи та не сповільнює роботу пристрою. Серед основних функцій особливо були відзначені:

  • Контроль додатків — дозволяє, відхиляє або обмежує доступ до певних додатків.
  • Блокування викликів — блокує виклики з певних або невідомих номерів.
  • Безпечний перегляд — захищає від шкідливих веб-сайтів та фішингу.

«Отримання визнання AV-Test свідчить про відданість нашим користувачам та надання кращих рішень для ІТ-безпеки. Мобільні девайси відіграють велику роль в умовах цифрового життя, саме тому дуже важливо забезпечувати надійний захист особистих та конфіденційних даних їх власників. Для нас велика честь отримати визнання за передові рішення, а також за зацікавленість у використанні інновацій та постійне оновлення нашої продуктової лінійки», — коментує Браніслав Орлик, менеджер з продуктів ESET.

Источник ESET

За дополнительной информацией и по вопросам приобретения решений ESET обращайтесь к нашим специалистам +380 (44) 383 4410 или sales@softico.ua