14 січня 2020 року завершується підтримка Windows Server 2008 і 2008 R2. Це означає, що регулярні оновлення безпеки більше не здійснюватимуться. Корпорація Microsoft пропонує перейти на актуальні версії для підвищення безпеки, продуктивності та інновацій.

Три причини перенести серверні додатки 2008 року в Azure

У зв’язку із завершенням підтримки для серверів 2008 року, Microsoft пропонує перенести додатки Windows Server і SQL Server в Azure, що дозволить прискорити впровадження інновацій та підвищити економію коштів і безпеку.

• Новаторство

Використовуйте інструменти Azure для модернізації Ваших додатків. Фокус на бізнес-інноваціях із повністю керованими послугами, такими як Azure SQL Database, Azure App служба і Azure IaaS.

• Економія витрат

Скоротіть витрати на інфраструктуру за допомогою безкоштовних розширених оновлень безпеки, гібридної переваги Azure і оптимізованої інфраструктури.

• Безпека та відповідність

Організації, що працюють на SQL Server і Windows Server без регулярних оновлень безпеки, більш уразливі до кібератаки, що може призвести до крадіжки даних клієнта і бізнесу.

Уживайте заходів зараз, щоб захистити ваше середовище і запобігти витоку даних.

Microsoft надає нові можливості

Тепер доступні нові опції, які допоможуть модернізувати і впровадити інноваційні технології, необхідні для розвитку організації в майбутньому.

Міграція на Azure з безкоштовними оновленнями безпеки

• Перезавантажте робочі навантаження Windows Server 2008 і 2008 R2 в Azure.
• Отримайте 3 роки оновлень розширеної безпеки без додаткової оплати та обновіть до поточної версії, коли будете готові.
• Використовуйте існуючі ліцензії та економте до 80% на віртуальних машинах Azure за допомогою гібридних переваг Azure і зарезервованих примірників.

Оновлюйтеся та залишайтеся захищеними

• Виконайте оновлення до Windows Server 2019, щоб підвищити рівень інновацій, вбудовану безпеку і підтримку контейнерів.
• Щоб забезпечити безперервний захист понад установлений строк, придбайте до трьох років розширених оновлень безпеки – покривайте лише ті сервери, які вам потрібні під час оновлення.

Джерело Microsoft

З питань придбання продуктів Microsoft звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua