4 червня 2021 року в офісі компанії SOFTICO відбувся перший у 2021 році закритий офлайн-захід для партнерів – Bitdefender Partner Day.

Спеціальним запрошеним спікером став представник Bitdefender із Румунії – Maxim Tutuianu, Business Development Manager CEE&CIS, який поділився цікавими кейсами впровадження антивірусних рішень.

Продовжила Олександра Сівалова, BDM Bitdefender, SOFTICO. Присутні дізналися про переваги роботи з Bitdefender і про особливості Партнерської програми для України.

Також було порушено тему розвитку продажу ліцензій Bitdefender у країнах СНД. Гостям розповіли, які перспективи у продуктів Bitdefender на IT-ринках цих країн.

Особливістю заходу стала демонстрація роботи антивіруса Bitdefender під час штучної симуляції атаки на пристрій.

Після виступів усіх спікерів гості взяли участь у розіграші призів, отримали невеликі презенти від компанії Bitdefender та обговорили отриману інформацію в неформальній обстановці.

Сподіваємося, що Bitdefender Partner Day став початком низки наших офлайн-заходів цьогоріч! Слідкуйте за анонсами на нашому сайті або у соціальних мережах, ми будемо раді бачити Вас на подальших таких зустрічах.