У нових версіях XRY, XAMN і XEC можливості вилучення, аналізу та керування мобільними доказами стали ширше, швидше і простіше з поліпшеною наочністю і контролем.

XRY 9.2

Представляємо функцію знімку екрана для пристроїв під управлінням Android: ця нова функція дозволяє користувачам швидко збирати певну інформацію, що відображається на екрані пристроїв Android.

Вікно статистики: новий інтерфейс, який відображається за замовчуванням після кожного вилучення, дозволяє користувачам переглянути на одній сторінці таку корисну інформацію, як статистику артефактів, інформацію про пристрій і багато іншого.

Динамічний Майстер із покроковим процесом вилучення: у покроковому процесі вилучення XRY тепер відображаються динамічні вікна, на яких користувачі можуть бачити всі відповідні кроки для кожної дії.

Підтримка офіційного випуску iOS 14: XRY 9.2 тепер повністю підтримує збір даних з офіційного випуску iOS 14 і забезпечує поліпшену підтримку декодування для сімейного доступу Apple, карт і Apple Translate.

Покращення Checkm8: щоб надати слідчим більш релевантні дані, тепер інтегрований джейлбрейк XRY декодує базу даних KnowledgeC.db.

XRY 9.2 також містить: 

  • XRY Photon тепер може обробляти два примірники однієї програми на одному пристрої.
  • Додана підтримка WhatsApp на пристроях KaiOS.
  • Додана підтримка докладних даних від операторів комунікаційних додатків, отриманих на підставі судового рішення,.
  • …і багато іншого.

Ознайомитися з брошурою

XEC Director 6.1

Покращене профілювання користувачів: тепер керівники команд, що використовують XEC Director, можуть встановлювати мінімальні кваліфікаційні критерії, що автоматично забезпечують відповідність користувачів мінімальним стандартам ISO.

Робочий потік із множинною оптимізацією: XEC 6.1 тепер дозволяє керівникам розподіляти декілька робочих процесів і контрольних списків і призначати їх різним групам користувачів відповідно до їхніх потреб і навичок.

Підтримка розгортання Microsoft MECM: Тепер ви можете налаштувати початкову установку за допомогою Microsoft Endpoint Configuration Manager (MECM), щоб спростити роботу ІТ-відділу.

Ознайомитися з брошурою

XAMN 5.2

XAMN Horizon тепер автоматично аналізує контент з Instagram і дані Facebook, отримані на підставі судового рішення, і включає їх у вашу справу як файл .xry.

Ми також оновили «Бібліотеку відомих даних», щоб поліпшити фільтрацію стандартних даних пристроїв і прискорити розслідування з використанням XAMN.

Ознайомитися з брошурою

MSAB Kiosk/Tablet & XRY Express

Новий робочий процес початкового рівня: новий робочий процес початкового рівня тепер за замовчуванням інтегрований у версії Kiosk і XRY Express із новим покращеним призначеним для користувача інтерфейсом та іншими поліпшеннями.

Інтеграція з SFR: ми поліпшили експорт витягнутих даних у стандартний висновок судової експертизи (SFR). Тепер можна отримати більше записаних даних та інформації про пристрій.

Джерело MSAB 

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень MSAB звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.