Компанія Foxit розробник рішень в області електронного видавництва та документообігу, постійно покращує продуктивність PhantomPDF і надає користувачам найкращі можливості перегляду, редагування, створення, упорядкування та захисту PDF-документів.

Не так давно вийшли останні оновлення та усунення помилок програм в Foxit PhantomPDF 10.0.0.35798:

– Foxit Admin Console надає ІТ-адміністраторам можливість простого управління великою кількістю ліцензій PhantomPDF.

– Foxit Update Server надає ІТ-фахівцям можливість автоматизувати процес оновлення програмного забезпечення і краще керувати ним, а також забезпечувати оновлення користувачів до зазначеної версії, протестованої ІТ-відділом, без доступу до зовнішнього сервера.

– Додаткові можливості і покращення в PhantomPDF Online.

– Підтримка додаткових типів полів форм і JavaScript для процесів роботи зі складними формами.

– Заповнення і підпис

  • Функція заповнення і підпису надає зручний робочий процес заповнення простих форм і швидкого підпису шляхом введення або малювання свого підпису, або використання зображення. Інструменти заповнення і підпису дозволяють додавати текст та інші символи в будь-якому місці простої форми.

– Створення документів PDF, що відповідають вимогам USPTO.

– Зміна фону, водяних знаків, верхніх і нижніх колонтитулів в декількох PDF-файлах одночасно за допомогою функції пакетного додавання.

– Розширені можливості пошуку групової політики для корпоративного управління.

– Безліч покращень редагування і читання закладок та тегів

– Додаткові функції майстра дій, в тому числі підтримка всього, що стосується дій за замовчуванням в Adobe Acrobat.

– Відображення всіх коментарів за допомогою заданого шрифту для покращення підтримки спеціальних можливостей

– Класифікація і захист за допомогою міток в Microsoft Azure Information Protection (AIP)

– Більш зручна інтеграція з ECM

  • Додано нумерацію Бейтса в файли з SharePoint, ShareFile, iManage 9, ndOffice, OneDrive-Personal, Google Диск, Box, Dropbox, eDOCS DM і DMSforLegal. (Тільки для версії Business)

– Нові додаткові параметри розширеного пошуку для більш швидкого виконання послідовних пошуків шляхом зберігання кешу з інформацією з PDF-файлів.

– Покращення оптимізатора PDF

  • Новий спрощений інтерфейс, який поєднує функції зменшення розміру файлу, оптимізатора PDF і оптимізації відсканованого PDF-файлу в новому оптимізаторі PDF на вкладці «Файл».
  • Дозволяє зменшувати розмір файлу в пакеті з допомогою стандартних параметрів і підтримує більш професійні параметри для розширеної оптимізації PDF.

– Покращена індексація

  • Створення пакетного XML-файлу за допомогою Блокнота і додатка для планування, наприклад Планувальника завдань Windows, щоб планувати час і частоту автоматичного поновлення повнотекстового індексу.
  • Наявність параметра, який дозволяє не змінювати довгі імена PDF-файлів на імена MS-DOS при підготовці документів до індексації, а також додаткових параметрів для вказівки розширених критеріїв, наприклад призначених для користувача властивостей документів для індексації.

– Підтримка додаткових дій в PDF-портфоліо

– Покращене розпізнавання тексту (OCR)

– Автоматичний пошук всіх примірників текстових рядків та їх виділення.

– Покращена підтримка дисплеїв 4K та інших дисплеїв з високою роздільною здатністю.

– Налаштування профілю, вказує текстові рядки, які необхідно знайти і відредагувати, і застосування профілю до документів, що підвищує продуктивність процесів роботи з документами, що вимагають однакового захисту. (Тільки для версії Business)

– Підтримка цифр хінді для введення чисел на хінді за допомогою функцій додавання, редагування і переформатування тексту.

– Підтримка додаткових типів файлів, способів їх додавання та параметрів для налаштування перетворення при об’єднанні кількох файлів в один PDF-документ.

– Доданий параметр для вбудовування ескізів сторінок в документ, що прискорює відображення ескізів у великих PDF-файлах.

– Додані шаблони для пошуку, які найчастіше використовуються в Канаді для функцій розширеного пошуку, а також пошуку та редагування.

Джерело Foxit

З питань придбання рішень Foxit звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.