Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії рішення для захисту мобільних пристроїв ESET Mobile Security. Головною новинкою версії 6 стала функція Захист онлайн-платежів.

Рішення ESET Mobile Security захищає дані користувачів від втрат, витоків та несанкціонованого доступу, а також завдяки функції Антифішинг дозволяє безпечно переглядати веб-сторінки. Крім цього, програма допомагає у випадку фізичної втрати або крадіжки пристрою — за допомогою порталу my.eset.com користувачі можуть дізнатися інформацію про стан та місцезнаходження смартфону або планшету у режимі реального часу.

Додаток ESET Mobile Security 6.0 з новою функцією захисту онлайн-платежів.

У преміум-версії ESET Mobile Security тепер доступний новий рівень безпеки — Захист онлайн-платежів. Дана функція захищає користувачів від програм, які несанкціоновано використовують конфіденційну фінансову інформацію, зокрема дані про банківські операції та покупки в Інтернеті. Крім цього, вона автоматично класифікує всі встановлені з магазину Google Play додатки, які потрапляють у категорію «Фінанси» та сканує їх на наявність потенційних загроз. Користувач також може самостійно додати до списку інші програми, які можуть не входити до категорії «Фінанси».

Функцію Захист онлайн-платежів можна використовувати безпосередньо з додатка ESET Mobile Security, однак спеціалісти ESET рекомендують додати іконку функції на основний робочий стіл. Після запуску функції усі фінансові додатки можуть бути запущені у безпечному середовищі, яке захищено від шкідливого програмного забезпечення або підроблених програм, які можуть намагатися викрасти конфіденційні дані користувача. Якщо додаток буде запущено не з безпечного середовища, ESET Mobile Security продовжить виконувати базове сканування на наявність можливих проблем безпеки, використання відкритої мережі чи пристрою з root-доступом.

Для поліпшення зручності інтерфейсу та простоти використання у версії 6 було змінено дизайн додатка. Зокрема, у таких функціях, як Фільтр дзвінків, яка дозволяє користувачам захиститись від небажаних вхідних викликів, та Антикрадій — щоб забезпечити більш просте налаштування та скидання паролів.

Варто зазначити, що компанія ESET отримала сертифікат в Програмі оцінювання Android 360° за перший квартал 2020 року від компанії MRG Effitas — світового лідера у галузі незалежного тестування, дослідження й оцінки ефективності інформаційної безпеки. За даними звіту MRG Effitas, приблизно 2,3 мільярда людей у всьому світі використовують пристрої на базі Android. Кількість шкідливих програм для цієї операційної системи також постійно збільшується, тому важливо, щоб антивірусні рішення забезпечували максимальний захист від відомих та нових загроз.

«Мобільні пристрої відіграють важливу роль у нашому повсякденному житті, а їх функціонал вже давно вийшов за рамки простого здійснення дзвінків та відправлення повідомлень. Сьогодні мобільні пристрої мають доступ до онлайн-гаманців, наших спогадів у вигляді фото та відео та конфіденційних робочих файлів, тому важливо, щоб особиста інформація, а особливо фінансові дані були надійно захищені, — розповідає Браніслав Орлик,  менеджер з продуктів ESET. — За допомогою нової версії ESET Mobile Security, крім обов’язкового захисту від шкідливого програмного забезпечення та спроб фішингу, ми хочемо забезпечити користувачам повну безпеку під час здійснення банківських операцій на мобільних пристроях. Спеціалісти ESET постійно працюють над створенням технологій для захисту пристроїв користувачів у всьому світі, тому ми пишаємось тим, що отримуємо визнання за  наші інноваційні та надійні рішення з кібербезпеки».

Джерело ESET

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua