COVID-19 вплинув на життя людей в усьому світі. Багато шкіл тимчасово закриваються в інтересах безпеки і здоров’я учнів, педагогів та персоналу. З огляду на це, школи шукають способи, щоб утримувати зв’язок із учнями.

Корпорація Microsoft підтримує ідею захисту здоров’я і безпеки населення, шляхом спрощення дистанційного навчання та розширення можливостей педагогів за допомогою технічних засобів, які допомагають створити позитивне навчальне середовище, засноване на співпраці, творчості і зв’язках. Саме тому корпорація безкоштовно надає школам додаток Microsoft Teams, як частину Office 365 A1.

Microsoft Teams об’єднує спілкування, контент, задачі та додатки в одному місці. Будучи віртуальною платформою для проведення зустрічей, функції Teams дозволяють легко розподіляти завдання – незалежно від того, де перебувають люди. Teams також допомагає керівникам шкіл і співробітникам залишатися на зв’язку і обмінюватися оголошеннями в режимі реального часу.

Детальніше про те, як розпочати працювати з Microsoft Teams для підтримки освітніх потреб, можна прочитати тут. Також вам може бути корисний вебінар із віддаленого навчання за допомогою Microsoft Teams.

Microsoft Teams доступний для всіх

У Microsoft головним пріоритетом є здоров’я і безпека співробітників, клієнтів, партнерів і спільнот. Роблячи Teams доступним для якомога більшої кількості людей, корпорація прагне підтримувати громадську безпеку і зв’язок між колегами під час їхньої спільної роботи.

Teams є частиною Office 365. Якщо ваша організація має ліцензію на Office 365, то Microsoft Teams у вас вже є.

Якщо у вашої організації немає такої ліцензії, ось кілька простих способів швидко отримати доступ до Teams:

Індивідуальні користувачі

Якщо у вас є робоча електронна адреса, зареєструйтеся, використовуючи це посилання.

Якщо ви використовуєте адресу електронної пошти, наприклад, Gmail або Outlook, ви можете зареєструватися в безкоштовній версії Teams, пройшовши за цим посиланням.

ІТ-спеціалісти

Якщо ви працюєте в бізнесі, який нині не ліцензований для Teams, Microsoft надає вам безкоштовну пропозицію Office 365 E1 на шість місяців.

Зв’яжіться зі своїм партнером Microsoft або торговим представником, щоб розпочати роботу сьогодні. (Примітка: така ж пропозиція доступна в хмарі Government Cloud, але не доступна в GCC High і Міністерству оборони).

Джерело Microsoft (2)

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua