Додатки Microsoft Office вже давно доступні на мобільних пристроях, але до сих пір користувачам доводилося встановлювати Word, Excel і PowerPoint окремо з Google Play Store і Apple App Store.

Для деяких користувачів це рішення було прийнятним, так як вони використовували тільки один конкретний додаток, наприклад, Word або Excel. Але для інших така концепція була досить незручною, оскільки потрібно було завантажувати, встановлювати та оновлювати кожен додаток окремо.

У Microsoft прислухалися до подібних відгуків і недавно опублікували оновлену версію Microsoft Office, яка включає в себе всі програми, пропоновані раніше окремо.

Поки є тільки для Android

Додатком Microsoft Office в даний момент можуть користуватися тільки власники Android, але є шанс, що Microsoft найближчим часом також додасть його і для користувачів iPhone.

“Office об’єднує в собі відомі і надійні Word, Excel і PowerPoint з новими можливостями, які використовують унікальні сильні сторони смартфона для створення більш простого, але потужного додатка Office. Незалежно від того, чи використовуєте ви його з особистих чи професійних причин, Office покликаний стати додатком для виконання роботи на мобільному пристрої “, – йдеться в описі магазину Play.

Технічно, додаток Microsoft Office, що включає в себе всі інструменти продуктивності, які раніше пропонувалися окремо, також стане в нагоді корпорації і в партнерських відносинах з різними виробниками пристроїв. Наприклад, Samsung вже попередньо встановлює додатки Microsoft Office на смартфонах моделі Galaxy S.

Джерело Softpedia

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або  sales@softico.ua