Напередодні щорічної конференції Microsoft Inspire 2020 корпорація Microsoft розповіла про нові технологічні інструменти для партнерських рішень. Крім того, були анонсовані оновлення для Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 і Microsoft Teams.

Microsoft оголосила про розвиток технологій для підтримки своєї партнерської екосистеми. Оновлені рішення нададуть партнерам ефективні інструменти для сприяння цифрової трансформації різних галузей бізнесу в умовах, що змінюються.

Microsoft продовжить створювати інноваційні можливості для партнерів і сприяти розвитку бізнесу клієнтів в умовах мінливого робочого середовища.

  • В удосконалене рішення Azure Lighthouse, яке було розроблено на базі зворотного зв’язку від клієнтів, додали підтримку багатофакторної аутентифікації та керування привілейованим доступом (Privileged Identity Management, PIM).
  • Два нові посібники, покликані допомогти партнерам будувати ефективні хмарні екосистеми: збірник Microsoft Azure Center of Excellence, який розповідає партнерам про те, як масштабувати орієнтовану на Azure практику, і збірник App Innovation Practice Development, в якому описується споживчий попит на хмарні додатки і те, як партнери можуть досягти успіху за допомогою технологій Microsoft.
  • Два нові пакети послуг для Lenovo Managed Services призначені для надання допомоги малому та середньому бізнесу, щоб забезпечувати підтримку продуктивності, безпеки та ефективності програмного забезпечення Microsoft.

Power Platform та Dynamics 365 підтримують повернення на робочі місця, забезпечуючи критично важливі потреби цифрової інфраструктури. 

  • Нові рішення Power Platform можуть допомогти забезпечити безпечне повернення співробітників на робочі місця. Інструменти Location Readiness, Employee Health and Safety Management, Workplace Care Management і Location Management дають можливість постійно відстежувати умови роботи персоналу і реагувати на їхні зміни у разі потреби. Партнери грають вирішальну роль у наданні цих рішень клієнтам.
  • Інновації в додатках Dynamics 365, зокрема, Customer Voice, Connected Store і Fraud Protection, націлені на те, щоб допомогти клієнтам пережити поточну кризу, а також забезпечити їхню гнучкість і стійкість до зовнішніх впливів у майбутньому. Ці нові можливості допоможуть прискорити перехід до цифрового продажу, зрозуміти і задовольнити потреби клієнтів, одночасно створюючи цифровий фундамент для майбутніх досягнень.

Azure продовжує допомагати компаніям прискорити перехід до хмари і розвивати її використання.

  • Azure Stack HCI, новітній продукт у портфелі гібридних технологій Microsoft, який нині перебуває на публічному попередньому тестуванні, забезпечує нові можливості для центрів обробки даних замовників. У міру того, як клієнти все частіше переміщують робоче навантаження в хмару, щоб заощадити гроші, підвищити ефективність і впровадити інновації, Microsoft прагне надати їм більший вибір і кращі рішення для задоволення їхніх потреб у гібридних технологіях. Серед ключових партнерів, які вже постачають рішення Azure Stack HCI, – Dell EMC, HPE і Lenovo.
  • Удосконалення Azure Migrate дозволяють клієнтам реагувати на мінливі умови в максимально короткі терміни, за рахунок більш детальної оцінки ЦОД, забезпечення міграції серверів і додавання можливої ​​модернізації додатків шляхом їхньої контейнеризації. Крім цього, впроваджується підтримка оцінки рішень Azure VMware.

Microsoft 365 та Microsoft Teams надають нові рішення для організації робочих місць із функціями спільної роботи і корпоративним рівнем захисту.

  • Teams надає партнерам і розробникам Microsoft нові можливості для розширення функціоналу зустрічей за допомогою сторонніх додатків і сервісів, які можуть зробити збори більш інтерактивними і ефективними.
  • Нові можливості Teams для співробітників першої лінії дозволять їм взаємодіяти з інформацією, програмами та колегами, забезпечуючи при цьому організаційну гнучкість. Нова функція Teamsнадає доступ до оголошень Yammer, оновлень, обговорень і подій безпосередньо з Teams; Walkie Talkie, який тепер доступний для публічного попереднього тестування, забезпечує безпечну голосовий зв’язок через хмару (push-to-talk) перетворюючи пристрою на рацію; нові функції також полегшують планування змін і публікацію завдань для менеджерів першої лінії.
  • Удосконалення Power Platform в Teams роблять рішення ще більш потужним центром для забезпечення ефективної командної роботи і функціонування бізнес-процесів.
  • Microsoft Dataflex, реляційна база даних, тепер доступна в Teams без додаткової плати. Вона дозволяє клієнтам створювати, розгортати і керувати програмами та чат-ботами за допомогою Power Apps і Power Virtual Agent, не виходячи з Teams. Ці функції допоможуть швидко реагувати на мінливі бізнес-потреби і створювати клієнтські рішення в рамках програми для спільної роботи.
  • Universal Print – це нове рішення Microsoft 365 для клієнтів, яким потрібний простий, легкий і безпечний друк при переході в хмару. Послуга відкриває безліч можливостей для реселерів і партнерів із продажу обладнання, оскільки клієнти прагнуть встановлювати принтери без необхідності складного налаштування гібридного друку.

Нові можливості щодо запобігання втрати даних і зниження ризиків інформаційної безпеки в сучасному віддаленому робочому середовищі.

  • Попередня версія нового рішення для запобігання витоків даних на кінцевих пристроях Microsoft Endpoint Data Loss Prevention (DLP) розширює існуючі можливості DLP в Microsoft 365, допомагаючи компаніям відповідати нормативно-правовим вимогам і захищати конфіденційну інформацію на кінцевих пристроях. Оскільки рішення вбудовано в Windows 10, додатки Office і Microsoft Edge, воно не вимагає додаткового встановлення і обслуговування агентів, а також його можна швидко розгорнути. Воно також інтегрується з існуючими DLP в Microsoft Teams, Exchange, SharePoint і OneDrive.
  • Попередня версія нових функцій для керування ризиками та захисту від інсайдерів в Microsoft 365. Нові інструменти дозволяють більш ефективно виявляти підозрілі операції з даними, реалізують інтеграцію з іншими сервісами ІБ, а також забезпечують відповідність вимогам безпеки при віддаленій роботі.
  • Нові коннектори в Microsoft Azure Sentinel, які дозволять спростити отримання інформації про безпеку за допомогою провідних рішень партнерів.
  • Новий режим шифрування Double Key Encryption для Microsoft 365. Double Key Encryption для Microsoft 365 використовує два ключі для захисту даних, один із яких перебуває під контролем клієнта, а другий – під керуванням Microsoft. Для перегляду даних необхідно мати доступ до обох ключів. Оскільки Microsoft може отримати доступ тільки до одного ключа, дані і ключ клієнта недоступні для Microsoft, що допомагає забезпечити конфіденційність і безпеку даних.

Джерело Microsoft

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або  sales@softico.ua.