Із радістю повідомляємо, що компанія SOFTICO 28 жовтня 2020 року стала ексклюзивним дистриб’ютором продуктів Senhasegura в Україні.

Бразильська компанія Senhasegura, що належить до групи компаній MT4 Technology, розробляє і надає рішення для керування привілейованим доступом і сесіями (PASM – Privileged Access and Session Management).

Основна мета Senhasegura при розробці своїх рішень – зупинити зловживання привілеями, як всередині, так і за межами організації, охоплюючи весь життєвий цикл керуванння привілейованим доступом.

Флагманський продукт Senhasegura:

  • Senhasegura PAM – це рішення для централізованого керування доступом із метою захисту і контролю використання загальних і високопріоритетних облікових даних, забезпечення безпечного зберігання, розподілу доступу, а також повної простежуваності використання.

Компанія SOFTICO надає своїм партнерам найвигідніші ціни на програмне рішення компанії Senhasegura, а також допомогу та підтримку на всіх етапах проведення та реалізації проектів.

За додатковою інформацією та з питань придбання продуктів Senhasegura звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 или sales@softico.ua.