Викладачі, студенти і цілі організації використовують CorelDRAW при створенні різноманітних проектів, а також для забезпечення безперервного контакту один з одним.

В компанії Corel ухвалили низку заходів, покликаних допомогти користувачам продовжувати працювати, вчитися і творити з CorelDRAW Graphics Suite. Для цього клієнтам пропонують скористатися тимчасовими змінами, які діють до 31 травня 2020 року.

Ліцензії для індивідуальних користувачів і малих підприємств

Потужні засоби спільної роботи і гнучке ліцензування для роботи в віддаленому форматі

  • Підписникам CorelDRAW Graphics Suite і власникам безстрокової ліцензії (незалежно від версії пакету) надається право на установку бізнес-ліцензії на другий домашній комп’ютер. Це усуне необхідність у придбанні додаткових ліцензій (або окремої підписки) і допоможе налагодити робочий процес. Можна використовувати поточний серійний номер та інсталяційний URL або DVD-диск. Зв’язуватися з Corel при цьому не потрібно.
  • Крім того, всім користувачам CorelDRAW Graphics Suite 2019 і CorelDRAW Graphics Suite 2020 надається доступ до потужних веб-функцій спільної роботи в CorelDRAW.app. З метою забезпечення безперебійного зв’язку з однокласниками, колегами і замовниками було вироблено автоматичне оновлення акаунтів користувачів.

Корпоративні ліцензії з планом обслуговування CorelSURE

Надання підтримки співробітникам в організації домашнього робочого середовища

  • Організації, які володіють ліцензіями, тепер можуть надавати своїм співробітникам бізнес-ліцензії CorelDRAW Graphics Suite для установки на домашніх комп’ютерах. Це усуне необхідність у придбанні додаткових ліцензій і допоможе впоратися з перекладом команди на роботу в віддаленому форматі. ІТ-адміністратори отримають докладні інструкції безпосередньо від Corel.
  • Співробітникам, яким потрібен доступ до CorelDRAW Graphics Suite з домашнього комп’ютера, необхідно буде зв’язатися з ІТ-відділом їхньої компанії.
  • Власникам ліцензій будуть надані (без додаткової плати) акаунти CorelDRAW.app Enterprise, якими зможуть скористатися всі співробітники їхніх компаній. Потужна платформа для спільної роботи в хмарному форматі забезпечить безперебійну комунікацію всіх членів команди при роботі над важливими дизайн-проектами. Corel автоматично відправить ІТ-адміністраторам докладні інструкції з організації мережевого розгортання ПЗ для співробітників.

Студенти і власники академічних ліцензій

Безкоштовні інструменти для роботи з графікою допоможуть вам продовжити вашу освіту в сфері дизайну

  • Установи, які володіють академічними ліцензіями CorelDRAW Graphics Suite, можуть видавати дозволи зареєстрованим студентам на безкоштовну установку програмного забезпечення на домашні комп’ютери. Corel автоматично відправить ІТ-адміністраторам докладні інструкції. Студенти, які відвідують такі навчальні заклади, можуть запросити ліцензію безпосередньо через ІТ-відділ.
  • Крім того, студенти та інші користувачі, яким потрібен безкоштовний графічний онлайн-інструмент, можуть зареєструвати аккаунт Gravit Designer. Gravit Designer входить до складу сімейства графічних продуктів Corel і є відмінним джерелом функціоналу для розробки шкільних і домашніх проектів.

Зазначені вище зміни дійсні до 31 травня 2020 року.

Джерело Corel

З питань придбання продуктів Corel звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua