Раді повідомити, що у продуктовій лінійці компанії Acronis, світового лідера у галузі сучасного захисту даних, з’явилося нове рішення для запобігання втрати даних з урахуванням контексту і змісту – Acronis DeviceLock DLP.

Рішення DeviceLock DLP є простим, зручним у використанні і призначений для легкого масштабування від малих до великих інсталяцій, а також спрощення установки і управління DLP таким чином, що його зазвичай можуть виконувати штатні адміністратори за допомогою консолі управління груповими політиками Microsoft Active Directory або супутніх консолей DeviceLock. Повний пакет забезпечує безпрецедентний рівень функціональності серед DLP рішень для кінцевих точок за доступною ціною.

Програмне рішення Acronis DeviceLock DLP для організацій, яким потрібен простий і доступний підхід до запобігання витоків даних із корпоративних ноутбуків Windows і Mac, настільних комп’ютерів, а також віртуалізованих сеансів і додатків Windows.

Ефективно запобігаючи витоку даних кінцевих точок, DeviceLock DLP допомагає організаціям мінімізувати пов’язані з цим ризики інформаційної безпеки і забезпечити відповідність корпоративним політикам використання даних, стандартам ІТ-безпеки і державним постановам.

Ви можете придбати ліцензії Acronis DeviceLock DLP, звернувшись у відділ продажу SOFTICO. Компанія SOFTICO є авторизованим дистриб’ютором продуктів Acronis в Україні. У нас Ви можете отримати оптимальні ціни, консультацію щодо ліцензування, а також професійну технічну підтримку із низки виробників.

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua