Візуальний сторітелінг змінює нашу економіку і суспільство. Покращені можливості підключення і швидкість роботи смартфонів і планшетів сприяли швидкому зростанню попиту на цифровий контент в усьому світі. У цьому середовищі творчим працівникам потрібні потужні інструменти для того, щоб розповідати свої історії новими і захоплюючими способами.

Восени 2019 року корпорація Adobe офіційно представила довгоочікувану повноцінну версію Photoshop для планшетів Apple. Разом із запуском нової програми було оголошено про те, що фахівці компанії вже готують до виходу додаток Illustrator для iPad, запуск якого анонсували саме на 2020 рік. Поки користувачам пропонують зареєструватися на закрите бета-тестування.

Розробники заявили, що вони переосмислили досвід Illustrator, щоб скористатися унікальними можливостями планшета з погляду сенсорності і підтримки Apple Pencil.

Також в Adobe зв’язалися з тисячами дизайнерів, щоб зрозуміти, як вони можуть використовувати планшет у своєму творчому процесі. Серед них кілька основних концепцій, на яких і сконцентрували увагу в анонсованій версії Illustrator для iPad:

  • Синхронізація між пристоями. Все, що користувач створить в Illustrator, збережеться в Creative Cloud.
  • Потужність та точність. Робота з файлами Illustrator без втрати деталей та точності.
  • Інтуїтивний досвід. Інтерфейс Illustrator на iPad стане простішим та природнім у користуванні.
  • Використання інтерфейсу планшета. Можливість користування перевагами таких речей, як камера і Apple Pencil, щоб перенести проекти в нові місця. Наприклад, можна буде сфотографувати ескіз, намальований вручну, і Illustrator на iPad допоможе перетворити його на векторні форми.

Джерело Adobe

Adobe змінює світ за допомогою цифрових технологій.

З питань придбання рішень Adobe звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua