Компанія Acronis постійно шукає нові можливості для захисту даних і забезпечення кібербезпеки. Деякі з них розробляються фахівцями компанії безпосередньо, інші – за рахунок стратегічних поглинань. Тому 19 листопада 2020 року в Acronis повідомили про придбання CyberLynx, провідної консалтингової компанії з кібербезпеки.

Компанія CyberLynx надає консалтингові послуги у галузі кібербезпеки, включаючи навчання, аудит IT-безпеки, тестування на проникнення і кіберокриміналістичні послуги, які дозволяють компаніям долати складні проблеми у галузі інформаційної безпеки. Офіси компанії розташовані в Ізраїлі, Великобританії, Швейцарії та Люксембурзі.

Частина Acronis Security Services

Із цим придбанням Acronis виведе на новий рівень послуги з динамічного захисту і навчання для спільноти з 50 000 партнерів по ІТ-каналах.

Acronis інтегрує функції CyberLynx у свій пакет послуг Acronis Security Services, розширивши можливості навчання та рішення для підвищення рівня безпеки організації. Покладаючись на досвід CyberLynx у галузі моделювання та аналізу загроз, Acronis зможе надавати більш ефективну допомогу як провайдерам керуючих послуг (MSP), так і сервіс-провайдерам послуг безпеки (MSSP), оскільки вони захищають своїх клієнтів і служать “останньою лінією захисту” від новітніх загроз.

Об’єднання CyberLynx і Acronis

“Розширюючи своє уявлення про кібербезпеку, Acronis заново визначає, як організації повинні думати про захист даних і кіберзахист від сучасних кіберзагроз, і ми дуже раді, що наступний етап вкладу CyberLynx стане частиною такої глобальної компанії”, – сказав Noam Herold, Founder and CEO of CyberLynx.

Джерело: Acronis

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua