Задоволення потреб клієнтів є єдиним найважливішим аспектом будь-якого бізнесу, оскільки він призводить до додаткових продажів, зростання репутації і рекомендацій «із вуст в уста». Саме тому, для компанії Acronis стало честю отримання звання «Вибір клієнтів» в Gartner Peer Insights серед пропозицій із аварійного відновлення як послугу (DRaaS).

Крім того, у звіті «Voice of the Customer», в якому узагальнені ці результати, Acronis є єдиною компанією, включеною до Customers ‘Choice Quadrant серед всіх представлених компаній. У Acronis вважають, що це визнання реальних користувачів цього рішення заслуговує на особливу увагу, враховуючи, що Acronis не був включений до Магічного Квадранту Gartner для аварійного відновлення як послуги в червні цього року.

Gartner Peer Insights та вибір клієнтів

Gartner Peer Insights – це безкоштовна платформа для рецензування та оцінки, призначена для осіб, які ухвалюють рішення в галузі програмного забезпечення як послуг для підприємств. Перераховано майже всі категорії програмного забезпечення як послуг, кожна з яких має окрему сторінку, яка відображає провідних постачальників. Відгуки клієнтів проходять строгий процес перевірки та модерації, щоб гарантувати їхню справжність. Відгуки також повинні бути репрезентативними для широкого кола корпоративних клієнтів із різних галузей і регіонів розгортання, незалежно від розміру компанії. Крім того, для цих нагород Gartner враховує огляди компаній, чий річний дохід становить менше 50 мільйонів доларів.

Рейтинг аварійного відновлення як сервісного рішення

На ринку DRaaS компанія Gartner Peer Insights опублікувала 378 оглядів та рейтингів за період  12 місяців, який завершується 30 вересня 2019 року. Маючи 80 оглядів із загальним рейтингом 4,5 з 5 зірок, Acronis отримав у жовтні 2019 року статус «Вибір клієнтів» Acronis Disaster Recovery як послуги.

Джерело Acronis

Рішення від Acronis забезпечують повну безпеку, доступність, конфіденційність та аутентифікацію за допомогою інноваційних програмних продуктів для резервного копіювання, забезпечення збереження інформації, аварійного відновлення, синхронізації корпоративних файлів і спільного використання файлів. Програмні рішення від Acronis працюють в різних середовищах як локально, так і в хмарі.

З питань придбанняя рішень Acronis звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 44 10 або sales@softico.ua.