На щорічній презентації Adobe Sneaks були показані нові функції, що розширюють межі можливостей для креативних інструментів. Це «попередній погляд на те, що може стати основою нових продуктів компанії».

Project About Face

Project About Face – система, створена на основі машинного навчання та штучного інтелекту. Інструмент Liquify з розпізнаванням обличчя автоматично виявляє риси обличчя і допомагає відредагувати їх. Project About Face дозволяє ідентифікувати і скасувати налаштування ретуші та повернутися до вихідного зображення.

Project Image Tango

Чи то надихаючий інструмент для дизайнерів чи втілення ескізів в життя, Project Image Tango об’єднує два активи для створення нового зображення, що має детальну форму одного і складну текстуру іншого. Ось як це виглядає:

Project Fantastic Fonts

 

У сучасному цифровому світі анімовані тексти використовуються повсюди. Незважаючи на популярність, процес перетворення тексту в анімовані ключові кадри досить складний. Project Fantastic Fonts відкриває абсолютно нові можливості для маніпулювання друкарнею.

Project Go Figure

Здатність відслідковувати людину має вирішальне значення для редакторів, оскільки вони виробляють відео, але це не так просто. Project Go Figure дозволяє перенести рух з відео і застосувати його до зображеного персонажу. Все це робиться без використання маркерів. Для цього знадобиться штатив і камера (або просто телефон з камерою).

Функція Body Tracker додає маркери до тіла і відстежує їх в різних кадрах анімації, а потім робить маску навколо тіла.

Project Light Right

Якісна зовнішня зйомка відео і зображень довгий час залишалися за межами досяжності звичайного фотографа, особливо коли мова йде про масштабні вуличні сцени, де керування освітленням практично неможливе. Project Light Right – ця технологія на основі штучного інтелекту може змінювати освітлення всередині зображень – переміщати джерело світла. Щоб використовувати інструмент потрібно мати кілька різних зображень сцени. Технологія проаналізує фотографії, дізнається, де знаходиться джерело світла, і зрозуміє геометрію сцени.

Project Sweet Talk

Project Sweet Talk створює динамічні відеоролики із статичних зображень. Можливості нескінченні: анімовані малюнки, зроблені багато століть тому, випадкові замальовки, персонажі двомірних мультфільмів, стилізовані карикатури та випадкові фотографії.

Project Pronto

Створення програми доповненої реальності сьогодні вимагає серйозних технічних знань. Project Pronto об’єднує переваги як прототипування відео, так і розробки доповненої реальності в єдину систему, яка дозволяє нетехнічним дизайнерам швидко реалізовувати ідеї AR-дизайну.

Adobe змінює світ за допомогою цифрових технологій.

Джерело Adobe, Telegraf 

З питань придбання рішень Adobe звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua