Наприкінці квітня компанія Acronis презентувала новий продукт, який забезпечує повну інтеграцію резервного копіювання з захистом від шкідливих програм – Acronis Cyber ​​Protect Cloud.

У березні 2020 року AV-Test запустив попередню версію Acronis Cyber ​​Protect Cloud на базі стандартної процедури тестування антивірусних бізнес-рішень, в якій розглядаються питання захисту, продуктивності і зручності використання. У випадку з Acronis Cyber ​​Protect Cloud, лабораторія AV-Test перевіряла ефективність захисту від найбільш поширених шкідливих програм, а також на кількість помилкових реакцій – за яких чисті файли маркуються як шкідливі.

Тестування проводилося на Windows 10 Professional (англійська мова), (64-Bit). У частині поширених шкідливих програм AV-TEST перевіряв як статичну, так і динамічну швидкість виявлення Acronis Cyber ​​Protect Cloud. Для проведення даного тесту використовувався набір з 6932 шкідливих виконуваних файлів (PE) для Windows. Спочатку файли сканувалися сканером на вимогу, а потім будь-які файли, які не виявлені під час сканування, виконувалися на комп’ютері з ОС Windows для визначення швидкості динамічного виявлення.

Acronis Cyber ​​Protect Cloud відмінно зарекомендував себе з перевіреною 100% швидкістю виявлення.

Тест на помилкове спрацьовування було виконано за допомогою сканера на вимогу і містив близько 180 000 файлів з безпечних сторонніх додатків Windows. Знову ж, Acronis показав відмінні результати, не даючи помилкових спрацьовувань.

Незважаючи на те, що ці чудові результати у галузі виявлення шкідливих програм є феноменальним досягненням для рішення Acronis, важливо зазначити, що реальна цінність Acronis Cyber ​​Protect Cloud полягає в глибокій інтеграції технологій захисту даних і кібербезпеки.

Acronis визнає, що навіть при таких результатах тестування неможливо досягти 100% безпеки в кожен момент часу. Це означає, що також вкрай важливо забезпечити максимальну безперервність бізнесу – так що, якщо загроза все ж потрапить в вашу систему безпеки, ви зможете швидко і ефективно відновити уражені дані, додатки і системи.

Acronis Cyber ​​Protect Cloud успішно реалізує цей підхід. За допомогою одного агента Acronis може надати унікальні сценарії інтеграції, які мінімізують час відновлення і дають додаткове уявлення про загрози. Безперервний захист даних автоматично створює резервні копії файлів з певними налаштованими розширеннями кожен раз при збереженні файлу – так що навіть в разі атаки Ви зможете відновити останню копію даних. Якщо зараження шкідливим ПЗ якимось чином потрапляє в файл резервної копії, Acronis Cyber ​​Protect Cloud може просканувати резервну копію і видалити загрозу, гарантуючи, що ваше відновлення не містить шкідливих програм.

Щоб дізнатися більше про інші цікаві сценарії інтеграції і можливості Acronis Cyber ​​Protect Cloud або запросити демо-версію, натисніть тут.

Джерело Acronis

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua