На сьогоднішній день, SAP HANA є критично важливим середовищем для багатьох компаній. Це важливо не тільки для ефективності бізнесу, але також може створити додаткові проблеми для ІТ-відділів, оскільки середовища SAP HANA дуже чутливі до продуктивності, мають складну архітектуру і часто бувають великими і складними. В результаті цих факторів, захист даних в середовищах SAP HANA є непростим завданням.

Acronis Backup повністю вирішує ці проблеми і відповідає всім сучасним бізнес-вимогам, що забезпечує просте, ефективне та безпечне резервне копіювання.

Рішення Acronis підтримує SAP HANA через готові до використання попередньо створені сценарії. Це створює послідовне резервне копіювання серверів, що працюють під управлінням SAP HANA, простим і зрозумілим способом без наявності будь-яких глибоких знань або досвіду в SAP HANA.

Acronis Backup дозволяє захистити важливі дані і забезпечити їх швидке відновлення легко, мінімізуючи час простою системи та заощаджуючи час і гроші.

Рішення від  Acronis забезпечують повну безпеку, доступність, конфіденційність і аутентифікацію за допомогою інноваційних програмних продуктів для резервного копіювання, збереження інформації, аварійне відновлення, синхронізацію корпоративних файлів та спільного використання файлів. Програмні рішення від Acronis працюють в різних середовищах як локально, так і в хмарі.

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або  sales@softico.ua