Пандемія COVID-19 показала, що єдиний спосіб стримати вірус і утримати систему охорони здоров’я від перевантаження – це зменшити контактування людей між собою. Тому необхідність роботи на дому, стала критичною для багатьох компаній, які ніколи раніше не розглядали такий варіант.

У такій ситуації співробітників хвилює одне питання, чи є у них все необхідне для віддаленої роботи. Але для роботодавців важливо ще і як захистити цінні дані компанії, які передаються віддалено між членами команди, постачальниками та партнерами.

У зв’язку з цим керівництво Acronis прийняло рішення зробити безкоштовною свою безпечну корпоративну технологію синхронізації файлів і обміну для партнерів, щоб організації могли залишатися продуктивними в цей непростий період.

Безпечний обмін файлами

Так як багато організацій не мають можливості надавати співробітникам корпоративні пристрої для роботи на дому, вони сподіваються на те, що працівники будуть використовувати власні. Для цього компаніям потрібні не тільки рішення, які підтримують різні пристрої співробітників і операційні системи – від Android та iOS смартфонів до Windows і MacOS ноутбуків, але і захищають дані на особистих пристроях.

Acronis Cyber ​​Files Cloud не тільки пропонує широкий спектр пристроїв і систем, але і забезпечує високий рівень інтегрованої безпеки, необхідний в сучасному цифровому світі. Рішення допомагає сервіс-провайдерам зберегти контроль і захистити дані своїх клієнтів, навіть якщо вони знаходяться на пристроях співробітників.

Доступ до технології Acronis

Будь-який з партнерів-постачальників послуг, які використовують Acronis Cyber ​​Cloud для надання рішень своїм клієнтам, отримає безкоштовний доступ до Acronis Cyber ​​Files Cloud до 31 липня 2020 року. Це дозволить їм швидко і безболісно впровадити віддалені робочі середовища для своїх клієнтів.

Безкоштовним доступом також зможуть скористатися ті постачальники послуг, які ще не працюють з Acronis, але їх клієнтам вже необхідне безпечне рішення для синхронізації файлів і спільного доступу до них. Для прискорення доступу до платформи Acronis Cyber ​​Cloud Acronis прискорює процес експрес-реєстрації.

Крім того, керівництво компанії вирішило в період з 18 березня по 31 липня для нових клієнтів, доданих операторами зв’язку, не стягувати плату за користування Acronis Cyber ​​Backup Cloud. Цей крок покликаний дати можливість партнерам Acronis підтримувати клієнтів, які гостро потребують кіберзахисту, але не мають на неї бюджетних коштів.

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua