24 лютого світ здригнувся від початку найбільшого збройного зіткнення в Європі з часів Другої світової війни – Росія вторглася в Україну в рамках ескалації конфлікту, що розпочався у 2014 році.

У наступні дні, поки російські військові нападали на Україну та її населення, Румунія та Польща намагалися врегулювати масштабну гуманітарну кризу, розв’язану вторгненням.

Нині уряд Румунії, гуманітарні організації та компанії допомогли близько 500 000 жінок і дітей потрапити в безпечне місце та знайти тимчасовий будинок подалi від війни.

Все більше міжнародних компаній приєднуються до санкцій проти Росії, зупиняючи торгівлю та бізнес-процеси, компанія Bitdefender всіляко підтримує народ України, і було ухвалено рішення припинити всі продажі програмних рішень Bitdefender у Росії.

Що Bitdefender вже зробив

Від початку війни Bitdefender надає технічні консультації, інформацію про загрози та технології кібербезпеки людям та організаціям в Україні, країнах-членах НАТО та ЄС. Разом із Румунським національним управлінням кібербезпеки (DNSC) Bitdefender пропонуємо приватним особам та компаніям безкоштовний доступ до продуктів для укріплення їхньої безпеки шляхом заміни рішень із кібербезпеки.

Лабораторії Bitdefender із дослідження загроз і Центр операцій із безпеки постійно відстежують кібератаки, спрямовані проти Росії та простору НАТО/ЄС, та випускають сповіщення про нові результати.

Bitdefender допомагає захистити кіберпростір

Bitdefender будує одні з найефективніших у світі технологій кібербезпеки. Протягом більш ніж двох десятиліть продукти Bitdefender допомагали користувачам, підприємствам та урядам у всьому світі залишатися на вершині кібератак. Свідченням цього є низка нагород Bitdefender від незалежних організацій із тестування, таких как AV-TEST та PC Magazine, а також партнерств із інтеграції технологій.

Довіра та зосередженість на конфіденційності є основними складовими будь-якого продукту Bitdefender, для домашнього чи корпоративного користання.

Джерело Bitdefender

Із питань придбання продуктів Bitdefender звертайтеся до наших специалистів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua