Зовсім недавно корпорація Microsoft випустила ОС Windows 11. З цим оновленням був представлений новий інтерфейс користувача, який використовує принципи Fluent Design, для додатків: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Project, Publisher і Visio.

Це візуальне оновлення буде автоматично доступне всім користувачам Office Insiders, що використовують збірки Beta Channel. Його можна легко відключити за допомогою функції Coming Soon, розташованої в правому верхньому куті меню. В Word, Excel, PowerPoint або OneNote просто натисніть на значок мегафона, щоб відкрити панель Coming Soon.

Також зверніть увагу, що:

  • Функція Coming Soon недоступна в Access, Project, Publisher або Visio. Якщо ви включите візуальне оновлення в будь-якому з 4 вищезазначених програм (Work Excel, PowerPoint або OneNote), воно також буде доступне в цих 4 додатках.
  • Хоча функція Coming Soon доступна в Outlook, її не можна використовувати для включення і виключення візуального оновлення. Якщо ви включите візуальне оновлення в будь-якому з 4 вищезазначених програм (Work Excel, PowerPoint або OneNote), воно також буде доступно в Outlook.

Що варто спробувати

  • Створіть свій пітч-дек в PowerPoint, одночасно використовуючи Word та Excel. Зверніть увагу на нейтральну колірну палітру, стрічку, що налаштовується і м’які кути в цих трьох додатках.

  • В Word доступні кольорові індикатори присутності в правому верхньому куті рядка меню, які допомагають швидко знайти, де ваші колеги виконують роботу в режимі реального часу.
  • Тема Office: Office тепер відповідає темі Windows, тому ви можете насолоджуватися візуальним оновленням в будь-якій темі Office, включаючи чорну (Темний режим), білу, кольорову або темно-сіру.

Щоб спростити інтерфейс, панель інструментів швидкого доступу була прихована за замовчуванням. Щоб відобразити її, просто клацніть правою кнопкою миші стрічку або клацніть піктограму відображення стрічки, а потім виберіть Показати панель інструментів швидкого доступу.

Джерело Microsoft

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua