Зовсім недавно корпорація Microsoft запустила новий веб-сайт для сімей, який дозволяє ознайомитися з інструментами та матеріалами Microsoft.

На сьогоднішній день компанія пропонує широкий спектр безкоштовних програм та послуг, які допомагають користувачам створювати, обмінюватися, підключатися і взаємодіяти з друзями і близькими через Інтернет, а також на пристроях Windows, MacOS, iOS і Android.

Безкоштовні додатки Office, Word, Excel, PowerPoint, Skype, Outlook, OneNote і OneDrive, якими користуються більш ніж півмільярда осіб, дозволяють спільно створювати, спілкуватися в чаті, організовувати і збиратися разом. Крім цього, понад 38 мільйонів користувачів підписалися на Office 365, який включає в себе новітні додатки для ПК Office, 1 ТБ хмарного сховища OneDrive на кожного користувача (якого досить для зберігання тисяч фотографій високої роздільної здатності або декількох сотень годин відеороликів), 60 хвилин Skype для дзвінків на мобільні та стаціонарні телефони, покращений захист від шкідливих програм та фішингу, а також послуги технічної підтримки.

Корпорація Майкрософт оголосила про нові підписки Microsoft 365 для користувачів – Personal і Family – які замінять існуючі Microsoft Office 365. Починаючи з 21 квітня вони вже будуть доступні користувачам.

Найближчим часом відбудеться презентація нового додатку Microsoft 365 – це Microsoft Family Safety, розроблений для забезпечення безпеки членів вашої сім’ї в цифровому і реальному світі, а також будуть представлені нові функції в Microsoft Teams, які дозволять вам стати ще ближче до ваших друзів та близьких.

І, на закінчення, в новому браузері Microsoft Edge з’явилися додаткові функції для захисту користувачів в Інтернеті за допомогою Password Monitor, а також спрощення пошуку за допомогою Collections.

Джерело Microsoft 

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua