Компанія Jetico, розробник найкращого у своєму класі програмного забезпечення для видалення і шифрування даних, оголосила про підтримку першого власного процесора Apple Mac. Завдяки цьому оновленню BCWipe і BestCrypt Container Encryption тепер можуть видаляти і шифрувати файли Mac на комп’ютерах із процесором Apple Silicon M1.

“У компанії Jetico нашою місією завжди було надання користувачам новітніх технологій – і це своєчасне оновлення для комп’ютерів Mac не є винятком. Тепер користувачі BestCrypt і BCWipe можуть продовжувати захищати свої конфіденційні файли на новому апаратному забезпеченні Mac без перебоїв”, – говорить Michael Waksman, Jetico CEO.

Починаючи з кінця 2020 року у нових ноутбуках і комп’ютерах Apple відмовляться від процесорів на базі Intel. У нових пристроях буде використовуватися обладнання, створене Apple з використанням тієї ж архітектури ARM, що і в телефонах і планшетах. Очікується, що цей перехід буде завершено приблизно через два роки.

При оновленні до процесора Apple M1 існуючі користувачі Jetico повинні завантажити та встановити останню версію програмного забезпечення:

  • BCWipe
  • BestCrypt Container Encryption

“Для безпроблемної міграції Jetico пропонує єдине програмне забезпечення, що підтримує сумісність зі старими і новими архітектурами”, – пояснює Michael Waksman, Jetico CEO. “Це нове оновлення принесе впевненість організаціям, які працюють з різними пристроями, не впливаючи на їхній звичайний робочий процес”.

Про Jetico

Jetico надає повне програмне забезпечення для захисту даних кінцевих точок для забезпечення національної безпеки, дотримання нормативних вимог і конфіденційності.

Продуктам Jetico довіряють урядові та військові агентства, всі 10 провідних оборонних підрядників США, багато національних лабораторій, а також різні інші підприємства та широка глобальна база домашніх користувачів і користувачів малого бізнесу в більш ніж 100 країнах.

Джерело Jetico

Хочете дізнатися більше?

Зв’яжіться із нашими спеціалістами info@softico.ua або +38044 383 4410.